Τα ξημερώματα του Σαββάτου, ο Γιάννης Μάρκου, γνωστός επιχειρηματίας από τον χώρο του Real Estate, δέχθηκε δολοφονική επίθεση από 26χρονο, έξω από μαγαζί εστίασης στη Βαρυμπόμπη. Αφορμή για τις 15 μαχαιριές που δέχθηκε το θύμα, ήταν η λογομαχία για τη σειρά παραγγελίας, με το θύμα να καταλήγει στην εντατική.

Όλα ξεκίνησαν στις 04:30 τα ξημερώματα στη Βαρυμπόμπη, όταν ο επιχειρηματίας μαζί με δύο φίλους βρέθηκε σε κατάστημα εστίασης, εκεί όπου μπήκαν και δύο νεαροί 20 και 25 ετών. Οι δύο παρέες διαπληκτίστηκαν για το ποιος είχε προτεραιότητα και η μία κουβέντα έφερε την άλλη, με αποτέλεσμα να βγουν έξω και να συνεχίσουν τον καυγά.

Διαβάστε ακόμη: «H αινιγματική ανάρτηση του Τσιτσιπά αφού αποκάλεσε μ@λ@κ@ τον πατέρα του στο court: «Κανείς δεν μένει μαζί σου για πάντα»

Ο 60χρονος πιάστηκε στα χέρια με τον 26χρονο, με τον δράστη να επιτίθεται με μαχαίρι και να αναζητείται ακόμα από την Ασφάλεια Κηφισιάς, ενώ σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας. Ο 20χρονος που ήταν παρέα του δράστη, έχει συλληφθεί, ωστόσο είναι φοβισμένος και δεν μιλάει γιατί ο 26χρονος έχει βαρύ ποινικό παρελθόν και έχει απασχολήσει για ναρκωτικά και για υποθέσεις όπλων.

Ο 25χρονος τραυμάτισε τον Γιάννη Μάρκου σε 15 διαφορετικά σημεία σε διάφορα σημεία του σώματός του. Αυτή την ώρα δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, ενώ ήδη έχει υποβληθεί σε τρεις χειρουργικές επεμβάσεις και αναμένεται να ακολουθήσει άλλο ένα μέσα στις επόμενες ώρες.Η κατάσταση του πάντως κρίνεται πολύ σοβαρή.

Διασκέδαζαν στο ίδιο μαγαζί

Σύμφωνα με τις τελευταίες εξελίξεις, η παρέα του Γιάννη Μάρκου και ο ίδιος διασκέδαζαν στο ίδιο μαγαζί με τους δράστης της επίθεσης, που έγινε στην καντίνα στην Βαρυμπόμπη. Ήδη οι αστυνομικοί της Ασφάλειας συγκεντρώνουν μαρτυρίες από το μπαρ προκειμένου να διαπιστωθεί αν υπήρξε διαπληκτισμός ανάμεσα στις δύο παρέες, πριν τη δολοφονική επίθεση κατά του Γιάννη Μάρκου.

Φίλος Γιάννη Μάρκου: «Τον είδαμε να έρχεται προς το μέρος μας, γεμάτος αίματα»

«Ακούγεται λίγο περίεργο αλλά όλα έγιναν μέσα σε ένα λεπτό, το πολύ. Περιμέναμε στη σειρά, μπήκε τελευταία στιγμή ο 25χρονος να πάει μπροστά και υπήρχε μία λεκτική αντιπαράθεση. Στην αρχή ήταν κάτι φυσιολογικό, στη συνέχεια αυτό γινόταν πιο έντονο, βγήκαν έξω από το μαγαζί, φτάσανε στο σημείο κοντά στον δρόμο και εκεί ξεκίνησε όλο αυτό και ούτε που το καταλάβαμε» ανέφερε αρχικά ο αυτόπτης μάρτυρας στο Mega.

«Είδαμε τον Γιάννη να έρχεται προς το μέρος μας, γεμάτος αίματα. Έγινε σε κλάσματα του δευτερολέπτου η όλη επίθεση. Δεν γνωρίζονταν. Ήταν ένα ασήμαντο περιστατικό που οδήγησε σε αυτό. Δε μπόρεσε κανένας να δώσει εξηγήσεις, είχαμε μείνει όλοι άναυδοι. Προφανώς ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ. Το μαχαίρι το κουβαλούσε πάνω του. Υπήρχε έντονη λεκτική επίθεση και το έβγαλε μέσα σε κλάσματα του δευτερολέπτου. Απ’ ό,τι καταλαβαίνουμε όλοι, δεν ήταν η πρώτη φορά που το κάνει» πρόσθεσε στη συνέχεια.