Για να αποκτήσει κάποιος ένα κομμάτι από το μπλε κοστούμι του πρώην προέδρου, «το πιο ιστορικά σημαντικό αντικείμενο στην ιστορία των ΗΠΑ», όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση, θα πρέπει να αγοράσει 47 ψηφιακές κάρτες NFT με θέμα τον Τραμπ.

Κάθε μια από αυτές αυτές τις κάρτες πωλείται επί του παρόντος για 99 δολάρια. Αυτό σημαίνει ότι για να αποκτήσει κάποιος ένα κομμάτι από το κοστούμι του Τραμπ θα πρέπει να ξοδέψει 4.653 δολάρια στην αγορά NFTs και μερικά χρήματα ακόμα στις επιπλέον χρεώσεις.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση στο Truth Social, το social media του Τραμπ, η αγορά των 47 ψηφιακών καρτών υπόσχεται στον αγοραστή «ένα δείπνο μαζί του στο Mar – a – Lago».

Ντόναλντ Τραμπ: Στα μικρά γράμματα κρύβεται το «αλλά»…

Η ιστορία έχει δείξει ότι ο Τραμπ έχει πολλούς και φανατικούς υποστηρικτές. Δεν θα ήταν περίεργο αν αρκετοί από αυτούς επέλεγαν να δώσουν ένα σημαντικό ποσό για ένα κομμάτι από το κοστούμι του ή για να τον γνωρίσουν από κοντά.

Το επιτελείο του Τραμπ γνωρίζει όλα τα παραπάνω και έχει τοποθετήσει ορισμένα ψιλά γράμματα με μεγάλο ενδιαφέρον. Σε αυτά αναφέρει ότι αν για οποιοδήποτε λόγο η ομάδα του Τραμπ δεν μπορέσει να στείλει τα κομμάτια από το κοστούμι, θα αποζημιώσει τους αγοραστές με ένα σπάνιο NFT. Φυσικά, το ίδιο ισχύει και σε περίπτωση που ο Τραμπ δεν μπορέσει να παραστεί στο δείπνο.

Δεν είναι λίγοι αυτοί που πιστεύουν ότι ο Τραμπ δεν σκοπεύει να συναντήσει κανέναν υποστηρικτή του, ούτε να τεμαχίσει το κοστούμι του αλλά τα κάνει όλα για να προωθήσει τη σειρά με NFTs που έχει λανσάρει.