Το TikTok, που για το 2020 κέρδισε την πρωτιά ανάμεσα σε δυνατές εφαρμογές και είδε τους χρήστες της να αυξάνονται, ετοιμάζεται να προσθέσει μια νέα λειτουργία, η οποία είναι γνωστή σε όλους μας. Πρόκειται για τα stories, όπως του instagram, του LinkedIn και του Youtube, που θα εξαφανίζονται εξίσου σε 24 ώρες. Η κινεζική εφαρμογή θα εφαρμόσει δηλαδή τα TikTok Stories, ωστόσο η μοναδική διαφορά συγκριτικά με τις υπόλοιπες εφαρμογές, είναι πως οι χρήστες δεν θα ανεβάζουν φωτογραφία, αλλά αποκλειστικά βίντεο.

https://www.intronews.gr/tiktok-stin-koryfi-ton-downloads-gia-to-2020-afinontas-piso-facebook-kai-instagram

Όσον αφορά τις λειτουργίες των TikTok Stories θα παραμείνουν ίδιες, δηλαδή θα μπορούν οι χρήστες να προσθέτουν μουσική, λεζάντες ή κείμενο.

Όπως αναφέρει η εκπρόσωπος της The Verge, της κινεζικής εταιρείας που δημιούργησε την εφαρμογή, θα είναι «ένας νέος τρόπος  αλληλεπίδρασης με τους θαυμαστές σας», με σκοπό μάλιστα την αύξηση των ακολούθων. «Προς το παρόν πειραματιζόμαστε με τρόπους για να προσφέρουμε στους δημιουργούς πρόσθετες επιλογές για να ‘γεννήσουν’ τις δημιουργικές τους ιδέες για την κοινότητα».

Επίσημη ημερομηνία, ωστόσο, για το πότε θα έχουν τη νέα δυνατότητα οι TikTokers δεν υπάρχει, ωστόσο βρίσκεται σε πιλοτικό στάδιο πράγμα που σημαίνει ότι δεν θα καθυστερήσει πολύ.

Φωτογραφία: Unsplash