Το Tinder ετοιμάζει μια ολόκληρη σειρά από νέες δυνατότητες. Από το Swipe Party, που σας επιτρέπει να συμβουλευτείτε τους φίλους σας για τα matches σας, έως τη λειτουργία Festival, που σας φέρνει σε επαφή με τους παρευρισκόμενους σε μια εκδήλωση, πριν καν ξεκινήσει. Η Διευθύνουσα Σύμβουλος του Tinder, Renate Nyborg, είπε στο LADbible περισσότερα για το θα αλλάξει στην πιο δημοφιλής εφαρμογή γνωριμιών στον κόσμο.

Η 36χρονη, που παρά το νεαρό της ηλικίας της, κατέχει αυτή την ηγετική θέση, μιλάει με πάθος για τις αλλαγές που αναμένεται να γίνουν στο Tinder. Με τα νέα features δίνεται η ευκαιρία στους χρήστες να σχεδιάσουν μόνοι τους το ερωτικό τους παιχνίδι. H Nyborg μίλησε για το Free Tonight, μια δυνατότητα που χρησιμοποιείται από άτομα που αναζητούν σύντροφο άμεσα. 

«Κάνει αυτό που λέει η ονομασία του. Πηγαίνετε εκεί και υπάρχουν άλλοι άνθρωποι με τους οποίους μπορείτε να ταιριάξετε και θέλουν να κάνουν κάτι εκείνη την στιγμή». Υπάρχει και το Swipe Party που θα κυκλοφορήσει σύντομα, ένα χαρακτηριστικό που μπορεί «να κάνει το Tinder διασκεδαστικό για όλους».

Χρησιμοποιώντας το Swipe Party, οι ελεύθεροι μπορούν να προσκαλέσουν τους φίλους τους για να τους βοηθήσουν να βρουν πιθανούς συντρόφους για να κάνουν match. Τέλος, μιας και είναι καλοκαίρι, το Festival Mode, φαίνεται πολύ χρήσιμο. Πρόκειται για μια νέα δυνατότητα του Tinder που βοηθά τους χρήστες να συνδεθούν πριν ξεκινήσουν τα φεστιβάλ. Η λειτουργία Festival μπορεί να βρεθεί στη νέα λειτουργία Explore του Tinder, η οποία επιτρέπει στους ανθρώπους να συνδέονται με βάση κοινά ενδιαφέροντα.

Πώς θα κάνετε το προφίλ σας στο Tinder πιο ελκυστικό

«Το Explore είναι η νέα επιφάνεια του Tinder. Εκεί μπορείτε να ταιριάξετε με άλλους με βάση κοινά ενδιαφέροντα, όπως για παράδειγμα το να έχετε ένα κατοικίδιο ή να ασχολείστε με το φαγητό», λέει η Nyborg.

Αυτό που αναμένει περισσότερο, όμως, είναι τα Tinder Games. «Είναι ένα από τα πράγματα για τα οποία είμαι ενθουσιασμένη. Έχουμε παιχνίδια που έρχονται στο Tinder. Μπορείτε να ξεκινήσετε ένα παιχνίδι με κάποιον και να φλερτάρετε». Η Nyborg τέλος πρότεινε να ανανεώσετε το προφίλ σας, γιατί πλέον οι χρήστες ψάχνουν για ένα ταίρι με το οποίο έχουν κοινά ενδιαφέροντα.

Τι μπορείτε να κάνετε; Προσθέστε την αγαπημένη σας λίστα του Spotify ή αν έχετε κατοικίδιο να βάλετε μια φωτογραφία προφίλ μαζί με αυτό. Σύμφωνα με την CEO, οι χρήστες που έχουν εικόνα προφίλ με το σκύλο τους, σημειώνουν 5% περισσότερα matches από τους υπόλοιπους. Επίσης, μετρά να έχετε ένα δυνατό bio που ξεχωρίζει.

Διαβάστε επίσης στο intronews.gr:

Ο εύκολος τρόπος να βγάλεις λεφτά στο Metaverse: Κάνε NTF στην ταφόπλακά σου

Τεράστια πτώση για Bitcoin και Ether – Συνεχίζεται η «βουτιά στο κενό» για την αγορά των κρυπτονομισμάτων

Elon Musk: Η πρώτη συνάντηση με υπαλλήλους του Twitter – Θα αγοράσει τελικά την πλατφόρμα;