Από το 2020, μέχρι την προηγούμενη χρονιά, το TikTok έχει κάνει ένα μεγάλο μπαμ που το οδήγησε να γίνει το πρώτο κοινωνικό δίκτυο σε downloads, αλλά και σε προτιμήσεις. Ξεπέρασε μέχρι και το Google, πράγμα που σημαίνει πως μόνο κάτι νέο μπορεί να ανταγωνιστεί την εφαρμογή των βίντεο, αυτή τη στιγμή.

Αυτό θα είναι μια δύσκολη πίστα, μιας και το TikTok προχωράει ένα βήμα παραπέρα, βάζοντας στόχο μέχρι και το Spotify. Όπως γράφει το Hustle, πρόκειται να φέρει την επανάσταση. Για την ακρίβεια, σε κάποιες χώρες ήδη την έφερε, αφού βρίσκεται σε πιλοτική διαδικασία.

Πρόκειται για τη νέα μουσική πλατφόρμα που τιτλοφορείται ως Resso. Για την ώρα, τη δυνατότητα χρήσης την έχουν οι χρήστες στη Βραζιλία, την Ινδονησία και την Ινδία, με τα αποτελέσματα να δείξουν στην πορεία για το αν θα προχωρήσει το project.

https://www.intronews.gr/9995-2-tiktok-engrafo-algorithmo/tech/

Βέβαια, η δύναμη που έχει το TikTok δεν αφήνει πολλά περιθώρια αμφισβήτητης, αλλά ποτέ κανείς δεν ξέρει με τους χρήστες. Ωστόσο, οι 1 δισεκατομμύρια παγκοσμίως, είναι ένα σημαντικό νούμερο.

Σήμερα, το 75% των χρηστών του TikTok στις ΗΠΑ ανακαλύπτει νέους καλλιτέχνες στην εφαρμογή και το 63% βρίσκει νέα μουσική στο TikTok, πριν από οποιαδήποτε άλλη πλατφόρμα.

Επί της ουσίας, αντί να βρει κάποιος έναν σπουδαίο καλλιτέχνη στο TikTok και μετά να ανοίξει την εφαρμογή του Spotify, θα μπορεί να οδηγηθεί κατευθείαν στο δικό του, το Resso, και να ακούσει εκεί τη μουσική.

https://www.intronews.gr/11907-2-biohackers-gemizoun-soma-tous-tsipakia/tech/