Μετά τον απατεώνα του Tinder, που αποσπούσε τεράστια ποσά από ανυποψίαστα θύματα της εφαρμογής γνωριμιών παριστάνοντας τον ερωτευμένο, αν και για την ακρίβεια τελικά τον ερωτεύονταν εκείνες, ήρθε και ο «Στέλιος», ο οποίος εξαπάτησε μια γυναίκα από την Αυστραλία με το όνομα Torrie Marshall.

Συγκεκριμένα, η ίδια έπεσε θύμα διαδικτυακής απάτης στο Tinder, από έναν τύπο που χρησιμοποιούσε φωτογραφίες του Κωνσταντίνου Αργυρού για να ρίχνει πιο εύκολα τις γυναίκες. Σκλοράροντας στην εφαρμογή η Torrie, έπεσε πάνω στον κούκλο «Στέλιο», κάτοικο της Αυστραλίας. Προφανώς δεν ήξερε πως ο άνθρωπος που έβλεπε είναι διάσημος τραγουδιστής στην χώρα μας.

Μάλιστα, ο «Στέλιος» είχε φτιάξει την εικόνα του εύπορου Έλληνα που εργαζόταν στο Σίδνεϊ ως σύμβουλος επιχειρήσεων. Οι δυο τους απέκτησαν καθημερινή επικοινωνία με μηνύματα, με την ίδια να δηλώνει στην εκπομπή Perception στον αυστραλιανό τηλεοπτικό σταθμό SBS «ήταν ξεκάθαρα πολύ ελκυστικός εξωτερικά. Όσο περνούσε ο καιρός δεθήκαμε πολύ. Είχαμε την ίδια αίσθηση του χιούμορ και το ίδιο σύστημα αξιών. Συνδέθηκα μαζί του έτσι όπως δεν είχα νιώσει ποτέ με άλλους συνομήλικούς μου».

Οι πρώτες υποψίες και το βίντεο σεξουαλικού περιεχομένου

Όσο η επικοινωνία προχωρούσε, η Torrie αποφάσισε να του στείλει αίτημα φιλίας στο facebook Ο «Στέλιος» της εξήγησε πως δεν μπορούσε να τη προσθέσει στους φίλους του, πράγμα που παραξένεψε πολύ την Torrie. Τα πράγματα δυσκόλεψαν όταν του ζητούσε να συναντηθούν από κοντά, με εκείνον να της δηλώνει πως είναι απασχολημένος με τη δουλειά.

Τελικά, ο «Στέλιος» ενέδωσε στην πρόταση της για συνάντηση. Μάλιστα, της πρότεινε να περάσουν μία εβδομάδα μαζί. Εκείνη πήρε άδεια από τη δουλειά και ανυπομονούσε να συναντήσει τον άνδρα που νόμιζε ότι μιλούσε τόσο καιρό. Τότε εκείνος της ζήτησε μια απαίτηση πριν ειδωθούν. Να του στείλει ένα δικό της βίντεο σεξουαλικού περιεχομένου.

Η Torrie αρνήθηκε στην αρχή, αλλά όταν εκείνος της είπε πως βρισκόταν στο δρόμο για το σημείο συνάντησής τους, τελικά υπέκυψε. Μόλις εκείνος το έλαβε απενεργοποίησε, αμέσως, τον λογαριασμό του στο Facebook. Κάπου εκεί η Torrie αντιλήφθηκε ότι έπεσε θύμα διαδικτυακής απάτης.

Στην πορεία αναζητώντας στο διαδίκτυο πληροφορίες, ανακάλυψε πως το προφίλ ήταν ψεύτικο και οι φωτογραφίες που έβλεπε ήταν του Κωνσταντίνου Αργυρού. Όλο αυτό επηρέασε την ψυχολογία της, αποκτώντας μάλιστα και αυτοκτονικές τάσεις. Άλλωστε ήταν μόλις 23 ετών εκείνη την περίοδο (σήμερα 26), ενώ όπως η ίδια δήλωσε, δεν εμπιστεύεται πια τους ανθρώπους.

Διαβάστε ακόμη στο intronews.gr

Miley Cyrus: Χτυπήθηκε από κεραυνό το αεροπλάνο που την μετέφερε – Έκανε αναγκαστική προσγείωση

Χρήστος Δάντης: Κυκλοφόρησε το τραγούδι του για την Ασημίνα που την έκανε να κλάψει στο Survivor