Όταν είσαι ο Cristiano Ronaldo, δε γίνεται να ταξιδεύεις με ένα αεροπλάνο κοινό, που το χρησιμοποιούν τόσοι και τόσοι άνθρωποι. Όταν είσαι ο CR7, ταξιδεύεις πάντοτε με ιδιωτικό τζετ. Αυτός ο κανόνας είναι ακόμα πιο απόλυτος όταν είσαι ο Cristiano και ταξιδεύεις στη Σαουδική Αραβία, όπου πηγαίνεις για να παίξεις μπάλα με συμβόλαιο 250 εκατομμυρίων δολαρίων τον χρόνο. Έτσι, ο CR7 συν γυναιξί (Georgina Rodriguez) και τέκνοις, ταξίδεψε χθες στη Σαουδική Αραβία για να ξεκινήσει το νέο ποδοσφαιρικό του ταξίδι.

Ο ίδιος αρκέστηκε να ποστάρει ένα βίντεο από το ιδιωτικό τζετ απευθυνόμενος προς την ομάδα του, την Αλ Νασρ, και τους φιλάθλους της, όμως η Georgina Rodriguez ήταν πιο… ψημένη να μοιραστεί τη χλιδή με την οποία ταξίδεψαν.

Έτσι, στις φωτογραφίες από το ιδιωτικό σκάφος που ανάρτησε, τη βλέπουμε να κάθεται άνετη σε μια αναπαυτική καρέκλα με ένα μεγάλο τραπέζι μπροστά και να ετοιμάζεται να δεχτεί τις υπηρεσίες του πληρώματος. Καθότι μάλιστα η πτήση ήταν αρκετές ώρες, το σκάφος είχε και μια σουίτα, με ένα μεγάλο κρεβάτι και όλα τα κομφόρ που συναντά κανείς σε 5άστερα ξενοδοχεία, για να περάσουν πιο ξεκούραστα τις ώρες τους στον αέρα τα παιδιά και η ίδια η Georgina.

Γενικώς, το φλεξάρισμα από την Georgina εσχάτως είναι έντονο, αφού πριν λίγο καιρό πήρε δώρο στον Cristiano ένα αυτοκίνητο που κοστίζει όσο ένα πολύ ευρύχωρο σπίτι.

Διαβάστε ακόμη στο intronews.gr:

Ήταν το new year’s resolution της μάλλον Shakira: Η πρωτοχρονιάτικη ανάρτησή της στάζει φαρμάκι για τον Pique

Άννα Κορακάκη: Το 2023 μπήκε με πρόταση γάμου – «Η πιο συναρπαστική και απρόβλεπτη Πρωτοχρονιά της ζωής μου»

Χοψονίδου-Σπανούλης: Η οικογενειακή φωτογραφία της Πρωτοχρονιάς που έγινε viral