Η ζωή της Britney Spears φαίνεται να έχει μπει σε μια τάξη, μετά από το τέλος της δικαστικής της διαμάχης με τον πατέρα της. Πλέον είναι ελεύθερη να κάνει ό,τι θέλει, έτσι και αρραβωνιάστηκε με τον σύντροφό της, Sam Asghari.

Δημοσιεύοντας ένα βίντεο στο Instagram, η pop star έδειξε το εντυπωσιακό διαμαντένιο δαχτυλίδι της καθώς φαινόταν σοκαρισμένη δίπλα στον αρραβωνιαστικό της. «Δεν μπορώ να το πιστέψω», έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα.

Πριν λίγες εβδομάδες, ο αγαπημένος της είχε πιαστεί από τον φακό των paparazzi να κοιτάζει μονόπετρα πάγκο κοσμημάτων Cartier στο Λος Άντζελες, οπότε εμείς το περιμέναμε κατά κάποιον τρόπο.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Britney Spears (@britneyspears)

Γιατί η Britney δεν μπορεί να κάνει παιδί με τον Asghari

Η 39χρονη είναι ζευγάρι με τον personal trainer από το 2016, όταν γνωρίστηκαν στα γυρίσματα για το μουσικό της βίντεο «Slumber Party».

Σε συνέντευξή του στο Forbes τον Μάρτιο, ο Asghari είπε: «Οι προτεραιότητές μου στη ζωή είναι να παραμένω ταπεινός και να καταλαβαίνω από πού ήρθα και πού πηγαίνω. Θέλω να πάω την καριέρα μου στο επόμενο βήμα όσον αφορά την υποκριτική. Θέλω επίσης να πάω τη σχέση μου στο επόμενο βήμα. Δεν με πειράζει να γίνω πατέρας. Θέλω να γίνω νέος μπαμπάς ».

Μίλησε κατά τη διάρκεια της δικαστικής διαδικασίας για το conservatorship, αποκαλύπτοντας ότι θα ήθελε να κάνει παιδιά με τον Sam. Ωστόσο, η Britney ισχυρίζεται ότι δεν είναι σε θέση να το κάνει αυτό επειδή τοποθετήθηκε μια συσκευή ελέγχου στο σώμα της παρά τη θέλησή της για να διασφαλίσει ότι η καριέρα της δεν θα σταματήσει αν μείνει έγκυος.

Είπε στο δικαστήριο του Λος Άντζελες: «Θέλω να μπορώ να παντρευτώ και να αποκτήσω ένα μωρό. Μου είπαν ότι δεν ήμουν σε θέση να παντρευτώ και να αποκτήσω παιδί, λόγω της κηδεμονίας του πατέρα μου. Έχω ένα IUD στο σώμα μου αυτή τη στιγμή που δεν θα με αφήσει να κάνω ένα μωρό και δεν θα με αφήσουν να πάω στο γιατρό για να γεννήσω».