Η Britney Spears ανακοίνωσε μέσω Instagram ότι είναι έγκυος στο τρίτο της παιδί, με μια νέα μακροσκελή ανάρτηση. Η 40χρονη μετά το τέλος της 14χρονης κηδεμονίας του πατέρας της φαίνεται πιο απελευθερωμένη από ποτέ. Παίρνει αποφάσεις και επιλέγει ό,τι την κάνει χαρούμενη. Έτσι, εκείνη και ο Sam Asghari αποφάσισαν να σφραγίσουν την εξάχρονη. σχέση

«Έκανα λοιπόν ένα τεστ εγκυμοσύνης… και… θα κάνω μωρό», είπε, λέγοντας ότι έκανε το τεστ αφού παρατήρησε ότι είχε πάρει μερικά κιλά. «Έχασα τόσο πολύ βάρος για να πάω ταξίδι στο Μάουϊ μόνο και μόνο για να το ξαναπάρω. Σκέφτηκα “Τι έγινε με το στομάχι μου;;;” Ο σύζυγός μου είπε “Όχι, είσαι έγκυος, χαζούλα!!!” Λοιπόν έκανα ένα τεστ εγκυμοσύνης… και… θα κάνω μωρό», σημείωσε.

Η Spears έχει ακόμη δύο γιους από τον γάμο της με τον Kevin Federline. Κατά τις δικαστικές ακροάσεις είχε αποκαλύψει ότι ο πατέρας της έλεγχε το σώμα της, παρά τις επιθυμίες της να κάνει οικογένεια. «Θέλω να μπορέσω να παντρευτώ και να κάνω ένα μωρό», είπε στο δικαστήριο πέρυσι. «Μου είπαν ότι αν δεν τελειώσει η κηδεμονία δεν μπορώ να παντρευτώ ή να κάνω μωρό».

Η 40χρονη, η οποία είπε ότι βίωσε κατάθλιψη όταν ήταν προηγουμένως έγκυος, είπε ότι «δεν θα βγαίνει πολύ έξω» μετά την ανακοίνωσή της, προκειμένου να αποφύγει την προσοχή των μέσων ενημέρωσης. Οι παπαράτσι κυνηγούσαν και καταδιώκουν τη Spears κατά τη διάρκεια της καριέρας της, συμπεριλαμβανομένων των προηγούμενων εγκυμοσύνων και ενώ κρατούσε τα βρέφη της στην αγκαλιά της.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Britney Spears (@britneyspears)

Διαβάστε επίσης στο intronews.gr:

Mr. & Mrs. Peltz Beckham: Οι πρώτες λαμπερές φωτογραφίες από τον γάμο του Brooklyn και της Νicola

Celebrities που παντρεύτηκαν στο Λας Βέγκας – Ποιοι είναι ακόμα μαζί και ποιος χώρισε μετά από 55 ώρες

Tyra Banks: Υπερασπίζεται την αμφιλεγόμενη φωτογράφιση των SKIMS και την Kim Kardashian