H Britney Spears επέστρεψε δυναμικά στα social media, καθώς είχε αποκαλύψει ότι θέλει να «αποτοξινωθεί» από αυτά για λίγο. Ποζάρει ξανά γυμνή, αυτή τη φορά αγκαλιά με το κουτάβι της Sawyer. Δημοσίευσε μια σειρά από παρόμοια στιγμιότυπα, στα οποία κρατά τον σκύλο μπροστά, καλύπτοντας την κοιλιά της. Κάλυψε το πίσω μέρος της με ένα emoji διαμαντιού.

Στη τελευταία φωτογραφία του καρουζέλ δημοσίευσε ένα απόσπασμα που έγραφε: «Αν αγαπάς κάποιον, άφησέ τον ελεύθερο. Αν μισείς κάποιον, άφησέ τον ελεύθερο. Βασικά αφήστε όλους ελεύθερους και πάρτε ένα σκύλο. Οι άνθρωποι είναι ανόητοι».

Από τότε που μπήκε τέλος στην κηδεμονία του πατέρα της, τον Νοέμβριο του 2021 μετά από σχεδόν 14 χρόνια, η τραγουδίστρια δημοσιεύει αρκετές γυμνές φωτογραφίες από τις διακοπές της. Η ίδια έχει αναφέρει ότι επιτέλους νιώθει ελεύθερη και το δείχνει με κάθε τρόπο.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Britney Spears (@britneyspears)

Πρόσφατα, επίσης, έκανε μια ανάρτηση που μοιάζει με ποίημα. «Προχώρα, κάνε το. Κοιμήσου με τον εχθρό», γράφει αρχικά στο ποίημα. Μετά χρησιμοποιεί διάφορες μεταφορές, που είναι μάλλον σπόντες για την οικογένειά της. «Μη μου λες ψέματα πια. Οι δίκαιοι δεν βρίσκουν ροδοπέταλα. Οι πονηροί είναι οι περισσότεροι που ξέρω, Κάποιοι φοβούνται πραγματικά… μπορώ να το πω έτσι».

Στη λεζάντα, είπε ότι «δεν ήξερε τι πραγματικά σήμαινε» το κείμενο, αλλά έβγαζαν κάπως νόημα για εκείνη. Να σημειωθεί ότι η Britney είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί με τον σύζυγό της, Sam Asghari, τον οποίο αρραβωνιάστηκε τον Σεπτέμβριο του 2021.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Britney Spears (@britneyspears)

Διαβάστε επίσης στο intronews.gr:

Madonna: Ζητά συνάντηση με τον Πάπα – «Με έχουν αφορίσει 3 φορές»

Amber Heard: Η φοβισμένη αντίδρασή της όταν ο Johnny Depp την πλησίασε στο δικαστήριο

Rihanna – A$AP Rocky: Παντρεύτηκαν σε βίντεο κλιπ αλλά πολλοί πιστεύουν ότι έχουν κάνει μυστικό γάμο