Κάτι δεν πάει και τόσο καλά με την Britney Spears. Και δεν είναι η πρώτη φορά που αναρωτιόμαστε, ωστόσο όσο πάει και οι αναρτήσεις της γίνονται όλο και πιο περίεργες. Η τραγουδίστρια αναμφίβολα δεν έχει πέρασει και την καλύτερη φάση της ζωής της τα τελευταία χρόνια. Και μπορεί η δικαίωση να ήρθε σχετικά με την κηδεμονία του πατέρα της, το κερασάκι στην τούρτα όμως ήταν η αποβολή στην εγκυμοσύνη της.

Η νιόπαντρη Britney έκτοτε ανεβάζει στο Instagram της όλο και πιο προκλητικές φωτογραφίες, οι οποίες είναι και παρόμοιες. Χθες για παράδειγμα, έκανε τρία post με συνολικά 11 φωτογραφίες, οι οποίες δεν είχαν σχεδόν καμία διαφορά η μία με την άλλη. Ποζάρει στον φακό, καλύπτοντας το στήθος της, άλλοτε με κόκκινες καρδούλες και άλλοτε με τα χέρια της.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Britney Spears (@britneyspears)

Οι διαδικτυακοοί της φίλοι εμφανώς προβληματισμένοι από το θέαμα που αντικρίζουν στις οθόνες τους την κατακρίνουν, ενώ αρκετοί είναι εκείνοι που κάνουν tag το όνομα του συζύγου της Sam Asghari και του προτείνουν να την πάει σε ψυχίατρο.

«Λυπάμαι πολύ για σας. Παιδιά σταματήστε να την ενθαρρύνετε παρακαλώ! Είναι ξεκάθαρο ότι χρειάζεται βοήθεια», γράφει ένας χρήστης κάτω από το βίντεο, ή «Δεν θα έπρεπε να περνάς χρόνο με τον άνδρα σου; Τι σου συμβαίνει. Sam πρέπει να την πας σε ψυχίατρο», ήταν ένα άλλο σχόλιο.

Διαβάστε ακόμη στο intronews.gr:

Emily Ratajkowski: 9 ημέρες μετά το πρώτο ραντεβού παντρεύτηκε, 4 χρόνια μετά χωρίζει λόγω κατά συρροήν απιστίας

Ο Brad Pitt εμφανίστηκε με φούστα: Προβλέπει ότι οι άνδρες στο μέλλον θα κάνουν το ίδιο

Οι Iron Maiden προκάλεσαν την φωτιά στην Πεντέλη: Ποιες περιοχές θα καταστρέψουν 5 επιπλέον μέταλ συγκροτήματα