Η Jennifer Lopez έστειλε ένα μήνυμα συμπαράστασης στην Britney Spears καθώς βρίσκεται στα «μαχαίρια» με τον πρώην της και πατέρα των δύο γιων της, Kevin Federline. «Μείνε δυνατή», έγραψε η Lopez σε story της στο Instagram καθώς μοιράστηκε εκ νέου μια ανάρτηση με μια φωτογραφία των δύο τους, από όταν παρευρέθηκαν στα MTV Video Music Awards του 2001.

Η Spears αναφέρθηκε στην J.Lo στην αρχική ανάρτηση το βράδυ της Παρασκευής καθώς στοχαζόταν για την «ανεξαρτησία» και την «ισότητα». «Σε έναν κόσμο όπου έχεις το δικαίωμα να χρησιμοποιείς τα πόδια, την καρδιά, το στόμα, τα μάτια και το σώμα για να εκφραστείς όπως κι αν μπορείς! Διακήρυξη ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑΣ… για ισότητα. Ούτε καν να με αγγίζει και να με κρατάει παρά τη θέλησή μου για 4 μήνες!», έγραψε η Spears  σε ένα κλιπ της που χόρευε την επιτυχία της «Boys» καθώς κοιτούσε την κάμερα.

«Όπως είπε κάποτε η Jennifer», συνέχισε, «πες σε κάθε κοριτσάκι στον κόσμο να φωνάξει και να μην υποχωρήσει ποτέ στο να δώσει φως στην αδικία! Είμαι εδώ για να μοιραστώ ότι η ελευθερία είναι μια κατάσταση του νου! Ο Θεός να σας ευλογεί όλους». Η Lopez σχολίασε την ανάρτηση με τρεις καρδιές.

Η Spears εξήγησε πρόσφατα πόσο δύσκολο ήταν να μεγαλώνεις από κοινού με τον Federline τα παιδιά, αφού μοιράστηκε σε μια προεπισκόπηση για μια συνέντευξη στο ITV ότι οι γιοι τους, Sean Preston και Jayden James, αποφάσισαν «να μην δουν» τη μητέρα τους για «μερικούς μήνες». Οι ισχυρισμοί λέει ότι την πλήγωσαν κι ότι οι γιοι της συμπεριφέρονταν «με μίσος»  απέναντί ​​της κατά τη διάρκεια των επισκέψεων.

Ο K-Fed απάντησε  δημοσιεύοντας βίντεο από ιδιωτικές στιγμές με τα αγόρια όταν ήταν 12 και 11 ετών, όπου η τραγουδίστρια φαίνεται να τους φωνάζει, μια κίνηση που ο δικηγόρος της Spears χαρακτήρισε «παραβίαση» της ιδιωτικής ζωής της οικογένειάς τους.

Μια πηγή από την πλευρά του Federline είπε στην Page Six ότι σκοπός της δημοσιοποίησης δεν ήταν να φανεί κακιά η Britney, αλλά να δείξουν ότι πάσχει από ψυχική ασθένεια.

Διαβάστε επίσης στο intronews.gr:

Μπαίνει στον 5ο μήνα της εγκυμοσύνης: Έτσι είναι η φουσκωμένη κοιλιά της Ιωάννας Τούνη

Kim Kardashian: Εξέθεσε την αδερφή της – Ήπιε την τεκίλα της, την έφτυσε και την αποκάλεσε «αηδία»

Madonna: Η ντροπιαστική στιγμή που κόντεψε να «βάλει τέλος» στην καριέρα της και το gender-fluid look του 16χρονου γιου της