Κωνσταντίνος Πλεύρης και Τζόρτζια Σιακαβάρα ζουν τον έρωτά τους και δεν διστάζουν στιγμή να μιλήσουν στις κάμερες για το μέλλον στη σχέση τους και για τον… γάμο που έρχεται.

Σε νέα βραδινή τους έξοδο στάθηκαν απέναντι από δημοσιογράφους με τον Κωνσταντίνο Πλεύρη να είναι… ιδιαίτερα ευδιάθετος.

«Με προστατεύει η Τζόρτζια διότι λόγω ηλικίας, μιας και είναι πολύ μεγαλύτερή μου, έχει το μητρικό φίλτρο. Ο γάμος είναι ένα απαραίτητο γεγονός για τη διαιώνιση του είδους. Ο γάμος μας είναι κάτι βέβαιο» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Σε ερώτησή για το ωραιότερο δώρο που έχει δεχτεί μέχρι σήμερα από τον Κωνσταντίνο Πλεύρη, η σύντροφός του απάντησε λέγοντας ότι «το ωραιότερο δώρο που μου έχει κάνει ο Κωνσταντίνος Πλεύρης είναι το ότι τον γνώρισα. Ο ίδιος, ολόκληρος».

«Σκοπεύω να βάλω το νυφικό της μητέρας μου»

Το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου ο Κωνσταντίνος Πλεύρης και η Τζόρτζια Σιακαβάρα βρέθηκαν στον γάμο της Ελίζαμπεθ Ελέτσι με τον Νεκτάριο Λεμονίδη.

«Να μας ευχηθείτε «και στα δικά μας» για το γάμο μας. Η πρόταση έχει γίνει και έχει λήξει, ο γάμος θα γίνει εν καιρώ» είπε ο Πλεύρης και συνέχισε τονίζοντας ότι «Πήγα με το άλογό μου, κατέβηκα έβγαλα το σπαθί, με λουλούδια, είχε μια σκάλα ανέβηκα επάνω, που ήτανε εκεί και της έκανα την πρόταση γάμου. Στη συνέχεια βέβαια και γονάτισα και μάλιστα ξάπλωσα κάτω».

Η Τζόρτζια Σιακαβάρα ρωτήθηκε για το εάν έχει λάβει μονόπετρο από τον καλό της: «Όχι δεν μου αρέσουν τα μονόπετρα, υπάρχουν βέρες ωραίες, λεπτές, μικρές, που απλώς έχουν ένα νόημα για μένα. Στον γάμο σκοπεύω να βάλω το νυφικό της μητέρας μου».