Η δημοφιλής τραγουδίστρια Adele δηλώνει έτοιμη να γίνει ξανά μητέρα. Η 35χρονη εξέφρασε την επιθυμία της να αποκτήσει ακόμα ένα μωρό, ενώ μιλούσε με τους θαυμαστές της στο «Weekends With Adele» στο Λας Βέγκας το Σάββατο.

Η Αντέλ έχει ήδη έναν 10χρονο γιο, τον Άντζελο με τον πρώην σύζυγό της, Σιμόν Κόνεκι. Το ζευγάρι οριστικοποίησε το διαζύγιό του τον Απρίλιο του 2019 και μοιράζεται την επιμέλεια του γιου του.

Όπως ανέφερε στους θαυμαστές της η σταρ «είναι έτοιμη να γίνει ξανά μαμά σύντομα», ενώ αποκάλυψε πως έχει ήδη φτιάξει μια λίστα με υποψήφια ονόματα, για να δώσει στο παιδί της.

Σε βίντεο που αναρτήθηκε στο TikTok, μια θαυμάστριά της της ζητά τη βοήθειά της για το όνομα που θα δώσει στην κόρη της, που θα έρθει σύντομα στον κόσμο.

@adele.lovers Adele picking the name of a baby girl🫶🏻🍷!!!#adele #daydreamer #adeleadkins #adele #adeleadkins #daydreamer #lover #ceasars #lasvegas #fyp #lover @Adele Access ♬ original sound – Daydreamer (Lauren B)

Τότε η Αντέλ της είπε: «Θέλω πολύ να γίνω μαμά ξανά σύντομα. Στην πραγματικότητα, έχω γράψει λίστες. Έτσι, κάθε φορά που βλέπω ένα όνομα που μου αρέσει, το γράφω στο τηλέφωνό μου».

Όταν ένας άλλος θαυμαστής τη ρώτησε αν προτιμά το «Σπένσερ» ή το «Πάρκερ», η Αντέλ απάντησε: «Δεν μπορώ να πω Πάρκερ, γιατί στον Ριτς αρέσει αυτό το όνομα», αναφερόμενη στον σύντροφό της, Ριτς Πολ.

Πηγή φωτογραφίας: shutterstock