Διονύσης Ατζαράκης και Αλέξανδρος Κοψιάλης δέχονται καταιγισμό αρνητικών σχολίων τις τελευταίες ώρες στο Instagram, μετά το χιουμοριστικό βίντεο τους περί των νέων ταυτοτήτων

Ο Διονύσης Ατζαράκης κρατώντας μια εικόνα Αγίου και φορώντας μπλούζα με την ελληνική σημαία, διακωμώδησε με τον Κοψιάλη μέσω ενός σκετς, τον ερχομό των νέων ταυτοτήτων και όλους όσους θεωρούν πως θα βάλουν τσιπάκι σε αυτές. Ωστόσο, πολύς κόσμος δεν αντιλήφθηκε τη σάτιρα και δεν το εξέλαβε ως αστείο, όπως τουλάχιστον ήθελαν ο stand up comedian και ο influencer.

Οι αντιδράσεις ήταν έντονες, με πολύ κόσμο να σχολιάζει αρχικά την ενόχληση του για το κομμάτι της θρησκείας, και εν συνέχεια για τις ταυτότητες. Έχουν γίνει περισσότερα από 2.000 σχόλια, εκ των οποίων ελάχιστα είναι με θετική ανταπόκριση. 

«Δε μπορείς να κανείς με όλα πλάκα ρε. Άσε την εικόνα κάτω. Βλέπω και την ελληνική σημαία στη μπλούζα σου κιόλας. Όχι ρε παιδιά, μη κάνετε τα πάντα για τα likes και τα λεφτά», ήταν ένα από τα σχολία που θα διαβάσει κανείς, καθώς και όπως αυτό:

«Τα έχετε ισοπεδώσει όλα τελικά! Αυτό δεν είναι πλάκα ειδικά όταν κρατάτε εικόνες Αγίων… Ο κάθε άνθρωπος έχει το δικαίωμα να κάνει ότι θέλει και όχι να τον ΥΠΟΧΡΕΩΝΟΥΝ να το κάνει. Δεν σας είδα να κάνετε «χιούμορ» για τους γκει όμως φοβάστε κάτι; Ένα όριο χρειάζεται σε όλα, αλλά για τα like και τα φράγκα πουλάτε και τη ψυχή σας».