H Bella Hadid μίλησε για τη μάχη που έδωσε με την ψυχική της υγεία και τις ανασφάλειες που είχε για την εξωτερική της εμφάνιση, σε μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη στο περιοδικό Vogue. Κατά τη διάρκεια της εξομολόγησης της, το 25χρονο μοντέλο, που παλαιότερα ισχυριζόνταν πως δεν είχε κάνει ποτέ της καμία πλαστική επέμβαση, αποκάλυψε πως προχώρησε σε ρινοπλαστική στην ηλικία των 14 και πλέον το έχει μετανιώσει.

Η Bella, έδωσε επίσης λεπτομέρειες σχετικά με τις ανασφάλειες που είχε με το σώμα της αλλά και τα προβλήματα ψυχικής υγείας, παραδεχόμενη πως ένιωθε πάντα «άσχημη» και «αδιάφορη», σε σχέση με την μεγαλύτερη αδελφή της Gigi. Η ίδια, κοιτάζει πίσω στην περίοδο που έπασχε από νευρική ανορεξία και αναζητούσε θεραπεία για την κατάθλιψη της.

Η – μισή Ολλανδή, μισή Παλαιστίνια- Hadid, είπε χαρακτηριστικά για την ρινοπλαστική που έκανε ως έφηβη: «Εύχομαι να είχα κρατήσει την μύτη των προγόνων μου. Πιστεύω πως εντέλει θα την αποδεχόμουν».

Δεν υπάρχουν συγκεκριμένες νομοθεσίες σχετικά με τις πλαστικές επεμβάσεις στις ΗΠΑ, ωστόσο η ρινιπλαστική, μπορεί να εφαρμοστεί όταν η μύτη έχει αναπτυχθεί πλήρως, κάτι που μπορεί να συμβεί στην νεαρή ηλικία των 13 ετών στα κορίτσια.

Η Bella, επέμεινε ωστόσο πως αυτή είναι η μοναδική επέμβαση που έχει κάνει στον εαυτό της, λέγοντας: «Όλοι πιστεύουν πως έχω γ@@@ει το πρόσωπο μου γιατί μια φωτογραφία από την εφηβεία μου, με δείχνει στρογγυλοπρόσωπη. Είμαι σίγουρη πως ούτε εσείς δείχνετε το ίδιο με όταν ήσασταν 13, σωστά;»

Και συνεχίζει: «Ποτέ μου δεν χρησιμοποίησα filler. Ας βάλουμε ένα τέλος σε αυτό. Δεν έχω κανένα πρόβλημα με αυτό αλλά δεν είναι για ΄μένα. Όποιος πιστεύει πως έκανα ανόρθωση ματιών ή όπως αλλιώς λέγεται αυτό – λέγεται face tape! Το πιο παλιό κόλπο».

Η Bella, ανέφερε επίσης πως η συνεχής κριτική σχετικά με την εμφάνιση της, την έκανε να αισθάνεται πως δεν της αξίζει να είναι μοντέλο. Και εξηγεί: «Είχα το Σύνδρομο του Απατεώνα, γιατί οι άνθρωποι με έκαναν να αισθάνομαι πως δεν αξίζω τίποτα από όλα αυτά. Οι άνθρωποι έχουν πάντα κάτι να πουν, αλλά αυτό που έχω να πω εγώ είναι πως έχω παρεξηγηθεί από την ίδια την βιομηχανία και τους ανθρώπους γύρω μου».

Η συνεχής σύγκριση με την αδελφή της Gigi

Το γεγονός ότι μεγάλωσε με την αδελφή της Gigi, η οποία ήταν supermodel , έπαιξε και εκείνο ρόλο στο πρόβλημα της, με την ίδια τη Bella να παρατηρεί τον εαυτό της να συγκρίνεται μονίμως με την μεγαλύτερη αδελφή της.

Η ίδια εξηγεί: «Ήμουν η άσχημη αδελφή. Ήμουν η καστανή. Δεν ήμουν όσο κουλ ήταν η Gigi, ούτε το ίδιο εξωστρεφής. Αυτά ακριβώς έλεγαν όλοι για εμένα. Και δυστυχώς, όταν σου λένε το ίδιο πράγμα τόσες πολλές φορές, εντέλει το πιστεύεις».

«Πάντα ρωτώ τον εαυτό μου, πώς ένα κορίτσι με φοβερές ανασφάλειες, άγχος, κατάθλιψη, διατροφικές διαταραχές, που σιχαίνεται να την αγγίζουν, που έχει έντονη κοινωνική αμηχανία μπήκε σε αυτή τη βιομηχανία. Όμως με το πέρασμα των χρόνων έγινε καλή ηθοποιός»

Η Bella, είναι η κόρη του Παλεστίνιου – Ιορδανού μεσίτη,Mohamed Hadid και της Ολλανδής super model, Yolanda Hadid.

Νυν μοντέλο η ίδια, πέρασε όλα τα εφηβικά της χρόνια στη σκιά της μεγαλύτερης αδελφής της, ενώ παραδέχεται πως αντιμετώπιζε δυσκολία στο να θυμηθεί τα πρότερα χρόνια της παιδικής της ηλικίας, εξαιτίας ενός παιδικού τραύματος, το οποίο δεν αντιμετώπισε στην πετέπειτα ζωή της.

Bella Hadid

Η 25χρονη, έπαιρνε Adderall, για την αφηρημάδα της, αφού οι γιατροί πίστευαν πως πάσχει από ADHD, ωστόσο η ίδια ισχυρίζεται πως το συγκεκριμένο φάρμακο ήταν υπαίτιο για την διατροφική διαταραχή της.

Η ίδια θυμάται: «Είχα κατεβάσει έναν θερμιδομετρητή, που ήταν σαν διάολος για εμένα. Θα έφτιαχνα το σνακ μου, το οποίο αποτελείτο από τρια ράσμπερι και ένα κλωνάρι σέλερι. Νομίζω πλέον πως τότε προσπαθούσα να ελέγξω τον εαυτό μου, σε μια περίοδο που αισθανόμουν να μην έχω τον έλεγχο σε οτιδήποτε άλλο».

Παρότι η Bella έχει πλέον υγιή σχέση με το φαγητό, πάσχει ακόμα από προβλήματα αίσθησης δυσμορφίας. Μάλιστα παραδέχεται πως με το ζόρι κοιτάζει τον εαυτό της στον καθρέφτη, εξαιτίας εκείνης της περιόδους στη ζωή της.

Πηγή: The Daily Mail

Διαβάστε ακόμα:

Jennifer Lopez: «Ανεβάζει» τη θερμοκρασία στη νέα καμπάνια των Dolce & Gabbana

Ms.Marvel: Κυκλοφόρησε το trailer της σειράς με την πρώτη μουσουλμάνα υπερήρωα

Ελένη Φουρέιρα: Άλλη μια διάκριση – Η πρώτη Ελληνίδα που φωτογραφίζεται στο φημισμένο V Magazine