Με την πιο ανατρεπτική εμφάνιση η Bella Hadid άφησε το στίγμα της στο κόκκινο χαλί του Φεστιβάλ Καννών 2021. Έγινε για ακόμα μια φορά το επίκεντρο, όχι μόνο λόγω ρούχου, αλλά λόγω του στρατηγικού συνδυασμού κοσμήματος – φορέματος που έκανε. Η πολυμήχανη Bella επέλεξε να καλύψει τα επίμαχα σημεία της, τοποθετώντας ένα χρυσό κολιέ σε σχήμα πνευμόνων. Τα έβγαλε όλα στην φόρα ή και όχι…Θέλει μαεστρία για να κάνεις μια τόσο σέξι εμφάνιση, που να μην είναι όμως προκλητική. Τα περισσότερα τα άφησε στην φαντασία μας. Πριν βιαστείτε να κρίνετε δείτε το πρώτα.

Φόρεσε ένα μακρύ μαύρο φόρεμα – που μοιάζει να το έβαλε και ανάποδα- με φουσκωτά μανίκια και με μια λαιμόκοψη που αφήνει εκτεθειμένο το στήθος, από τη συλλογή Schiaparelli Haute Couture Fall-Winter 2021/22. Εκεί τοποθετήθηκε το χρυσό κολιέ σχεδιασμένο από τον Daniel Roseberry, αποκλειστικά για την φθινοπωρινή συλλογή του οίκου. Ο λογαριασμός Schiaparelli στο Instagram δίνει μερικές πρόσθετες λεπτομέρειες σχετικά με τον περίπλοκο σχεδιασμό, περιγράφοντας το κολιέ ως “trompe l’œil δηλαδή πνεύμονες στολισμένοι με στρας. Θα μπορούσε, όμως, να το περάσει κανείς για μπρόκολο ή για αναποδογυρισμένη ελιά. Πολυδιάστατη η ερμηνεία του.

Ολοκλήρωσε το σύνολο με απλά πέδιλα και ένα ζευγάρι σκουλαρίκια, πιάνοντας τα μαλλιά της ένα ψηλό κότσο. Πόσο πιο εμβληματική μπορεί να γίνει μια εμφάνιση; Πάντως δεν είναι η πρώτη φορά που τραβάει τα βλέμματα πάνω της, αφού ουκ ολίγες φορές έχουν σχολιαστεί οι εμφανίσεις της στο red carpet.

Η πρεμιέρα του «Tre Piani», μάλιστα, ήταν το δεύτερο κόκκινο χαλί που περπάτησε η Hadid στο φετινό Φεστιβάλ των Καννών. Βρέθηκε στην πρεμιέρα της «Annette» στις 6 Ιουλίου, φορώντας ένα ασπρόμαυρο φόρεμα Jean Paul Gautier από τη συλλογή για την Άνοιξη / Καλοκαίρι 2002, η οποία είχε αρχικά διαμορφωθεί για τη Naomi Campbell πριν από περίπου 20 χρόνια. Η Hadid έφερε την εμφάνιση στο σήμερα κάνοντάς την να είναι λιγότερο αποκαλυπτική. Κάλυψε, λοιπόν, το στήθος της με μπανέλες.

Εκτός από την εμφάνισή του στις πρεμιέρες του κόκκινου χαλιού, η Hadid έχει παρευρεθεί και σε κάποιες άλλες εκδηλώσεις στις Κάννες, όπως δείπνα που διοργανώνονται από τους Dior και Chopard. Συνδύασε πολλά κοσμήματα του brand μαζί με ένα μίνι φόρεμα Lanvin με φτερά στο δείπνο του Chopard, μοιάζοντας με μια σύγχρονη Δούκισσα.

Περιττό να αναφέρουμε τα μάξι φορέματα με σκισίματα μέχρι τον αφαλό, που αφήνουν αναδεικνύουν τα καλλίγραμμα πόδια της, αλλά αφήνουν εκτεθειμένη την επίμαχη «κάτω ζώνη». Είναι άξιο απορίας πως καταφέρνουν και μένουν πάντα στο ίδιο σημείο, χωρίς να έχουμε αποκαλυπτήρια. Το μόνο σίγουρο είναι ότι η Bella έχει τσακωθεί με τα εσώρουχα ή απλά δεν είναι καθόλου στην μόδα, αν κρίνουμε αποκλειστικά και μόνο από τις εμφανίσεις της.