Δεν της γεμίζει και πολύ το μάτι της Bella Hadid ο Leonardo Di Caprio για την αδερφή της, Gigi.

«Παρά είναι καλή για εκείνον» δήλωσε το 26χρονο μοντέλο σε μία σπάνια δήλωση, καθώς είναι η πρώτη φορά που το περιβάλλον της οικογένειας σχολιάζει την νέα αυτή σχέση.

Πιο συγκεκριμένα, πηγή από το περιβάλλον των δύο αδερφών δήλωσε πως η Bella Hadid δεν έχει χαρεί ιδιαίτερα για το ειδύλλιο της αδερφής της με τον Χολιγουντιανό ηθοποιό, καθώς η φήμη που έχει χτίσει σχετικά με τις σχέσεις του δεν είναι και η καλύτερη.

Είναι γνωστή άλλωστε, στo Hollywood η συνήθειά του να εγκαταλείπει τις συντρόφους του, προκειμένου να μη «δεσμευτεί». Συγκεκριμένα, τις αφήνει όλες πριν τα 26 τους.

Aν και η Gigi Hadid «σπάει» αυτό το μοτίβο, καθώς έχει ήδη κλείσει τα 27, η αδερφή της δεν παύει να ανησυχεί.

«Η Bella δεν είναι χαρούμενη με αυτή την εξέλιξη. Δεν δέχεται αυτή τη σχέση. Ανησυχεί ότι η Gigi θα καταλήξει να πληγωθεί και να ντροπιαστεί», αναφέρει η πηγή.

Από την άλλη μεριά ωστόσο, ίσως είναι η πρώτη φορά που ο Leonardo Di Caprio συνάπτει σχέση με κάποια άνω των 25, ενώ όπως δήλωσε πρόσφατα στενός φίλος του ηθοποιού «τη βλέπει σοβαρά και σκέφτεται το ενδεχόμενο να γίνει πατέρας».

Είναι λοιπόν, θέμα χρόνου να φανεί το πόσο θα διαρκέσει αυτό το ειδύλλιο, καθώς μετράει μόνο 1,5 μήνα.

Ωστόσο, ο 45χρονος μοιάζει να είναι ήδη ερωτευμένος με το διάσημο μοντέλο.

Μία πηγή από το φιλικό περιβάλλον του Leonardo Di Caprio δήλωσε πρόσφατα στο Entertainment Tonight, ότι το πολυσυζητημένο ζευγάρι ζει έναν μεγάλο έρωτα: «Είναι μαζί και δείχνουν πολύ ερωτευμένοι. Τα πράγματα πάνε καλά μεταξύ τους και είναι και οι δύο χαρούμενοι».

Ο Leonardo Di Caprio, ο οποίος βγήκε πρόσφατα από την πενταετή σχέση του με την Camilla Morrone, λίγες ημέρες αφού εκείνη έκλεισε τα 25, εθεάθη με το γνωστό μοντέλο σε τρυφερά τετ-α-τετ, επιβεβαιώνοντας τις φήμες που τους ήθελαν μαζί.