Η Jennifer Lopez, ρίχνει…σαγόνια με την πρόσφατη  σέξι φωτογράφιση της για τη νέα καμπάνια του ιταλικού οίκου Dolce & Gabbana. Η 52χρονη star, δείχνει το καλλίγραμμο σώμα της, φορώντας luxurious εσώρουχα, με μαύρη δαντέλα. Το αποκαλυπτικό σύνολο, συνδυάζει με χρυσά κοσμήματα Dolce & Gabbana και με ένα glam, χτένισμα, όπως άλλωστε μας συνηθίζει.

Jennifer Lopez

Σε άλλη φωτογραφία, η Lopez μοιάζει με σέξι βιλιοθηκάριος, φορώντας chic γυαλιά μυωπίας, συνδυασμένα με ένα αποκαλυπτικό top.

jennifer lopez

Ένα ζευγάρι εκκεντρικών, διαμαντένιων σκουλαρικιών κοσμεί τα αυτιά της.

Οι τελευταίες δύο φωτογραφίες της καμπάνιας, την δείχνουν να ποζάρει δίπλα σε έναν γοητευτικό άντρα, με τον οποίο σετάρουν τα Dolce & Gabbana γυαλιά ηλίου τους.

Jennifer Lopez

Η D&G καμπάνια, είναι ένα από τα πολυάριθμα διαφημιστικά πρότζεκτ στα οποία έχει συμμετάσχει το τελευταίο διάστημα η γνωστή τραγουδίστρια. Αυτή την περίοδο, την βλέπουμε και στους κινηματογράφους, στην ρομαντική κομεντί Marry Me, στο πλευρό του Owen Wilson.

Πρόσφατα μάλιστα, λάνσαρε και βίντεοκλιπ για την μπαλάντα που ηχογράφησε για soundtrack της ταινίας, το οποίο εξέπληξε τους φαν της, αφού δείχνει αποσπάσματα cameo , με τον νυν σύντροφο της Ben Affleck, σε τρυφερές στιγμές στο κρεβάτι τους.

Διαβάστε ακόμα:

Ελένη Φουρέιρα: Άλλη μια διάκριση – Η πρώτη Ελληνίδα που φωτογραφίζεται στο φημισμένο V Magazine

Will Smith: «Δεν υπήρξε ποτέ απιστία στον γάμο με την Jada Pinkett»

Ms.Marvel: Κυκλοφόρησε το trailer της σειράς με την πρώτη μουσουλμάνα υπερήρωα