Η 48χρονη ηθοποιός μίλησε στη WSJ Magazine, στο νέο τεύχος Δεκεμβρίου/Ιανουαρίου, για την αντιπάθειά της για το Χόλιγουντ, εξηγώντας ότι πιστεύει πως είναι ένα «ρηχό» μέρος, ενώ παραδέχτηκε πως δεν θα γινόταν ποτέ ηθοποιός εάν έμπαινε στη βιομηχανία σήμερα.

Εξήγησε, επίσης, ότι θέλει να μετακομίσει μακριά το συντομότερο δυνατόν, για να ζήσει αντ’ αυτού στο σπίτι της στην Ασία, αλλά όχι μέχρι να τερματιστεί η συνεχιζόμενη δικαστική διαμάχη της με τον πρώην σύζυγό της Μπραντ Πιτ (υπενθυμίζεται πως οι δυο τους βρίσκονται σε μια επταετή διαδικασία για την επιμέλεια των έξι παιδιών τους).

Η Αντζελίνα Τζολί εξήγησε στη συνέντευξη πως η πολυετής δικαστική διαμάχη την οδήγησε στο να «χάσει τη δυνατότητα να ζει και να ταξιδεύει ελεύθερα».

«Είναι μέρος αυτού που συνέβη μετά το διαζύγιό μου -έχασα τη δυνατότητα να ζω και να ταξιδεύω ελεύθερα. Να μετακομίζω όταν μπορώ».

Αντζελίνα Τζολί συνέντευξη

Αντζελίνα Τζολί: «Το Χόλιγουντ είναι ένα πολύ ρηχό μέρος»

Όσο για το Χόλιγουντ, ανέφερε: «Μεγάλωσα σε ένα αρκετά ρηχό μέρος. Από όλα τα μέρη του κόσμου, το Χόλιγουντ δεν είναι υγιές. Έτσι αναζητάς την αυθεντικότητα».

Η Αντζελίνα, της οποίας οι γονείς, Γιον Βότι και Μαρσελίν Μπερτράν, ήταν και οι δύο ηθοποιοί, πρόσθεσε ότι επειδή «μεγάλωσε γύρω από το Χόλιγουντ, δεν εντυπωσιάστηκε ποτέ από αυτό». «Ποτέ δεν θεώρησα ότι ήταν κάτι σημαντικό ή σπουδαίο» είπε στο περιοδικό.

Παραδέχτηκε επίσης πως, εάν ξεκινούσε από την αρχή σήμερα, πιθανότατα δεν θα επέλεγε την ηθοποιία ως επάγγελμα, λόγω της «προσδοκίας» που υπάρχει για τα διάσημα πρόσωπα να μοιράζονται προσωπικές λεπτομέρειες της προσωπικής τους ζωής.

«Όταν ξεκινούσα, δεν ήταν τόσο μεγάλη η προσδοκία να είμαι τόσο δημόσια, να μοιράζομαι τόσο πολλά» εξομολογήθηκε.

Αντζελίνα Τζολί: «Δεν έχω κοινωνική ζωή – Οι πιο στενοί μου φίλοι είναι τα παιδιά μου»

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης αποκάλυψε ότι δεν έχει πλέον ιδιαίτερη κοινωνική ζωή και πως τα έξι παιδιά της είναι πραγματικά οι μοναδικοί της φίλοι.

«Είναι οι πιο κοντινοί μου άνθρωποι και οι πιο στενοί μου φίλοι. Είμαστε επτά πολύ διαφορετικοί άνθρωποι, κάτι που είναι η δύναμή μας» δήλωσε, προσθέτοντας: «Δεν έχω κοινωνική ζωή. Συνειδητοποίησα ότι οι πιο στενοί μου φίλοι είναι πρόσφυγες. Ίσως τέσσερις στις έξι γυναίκες με τις οποίες βρίσκομαι κοντά, έχουν ζήσει πόλεμο και συγκρούσεις».

Μιλώντας εν συντομία στη WSJ για τη διάλυση του γάμου της, αποκάλυψε επίσης τον λόγο για τον οποίο αποφάσισε να απομακρυνθεί από τα φώτα της δημοσιότητας τα τελευταία χρόνια.

«Έπρεπε να θεραπευτούμε. Υπάρχουν πληγές τις οποίες έπρεπε να επουλώσουμε» εξήγησε όταν ο δημοσιογράφος επισήμανε ότι εμφανίστηκε μόνο σε πέντε ταινίες τα τελευταία χρόνια. Κι ενώ λέει πως δεν θα εγκαταλείψει ποτέ τελείως την υποκριτική, υπογραμμίζει πως η προσοχή της έχει στραφεί σε μεγάλο βαθμό σε άλλα εγχειρήματά της -όπως η νέα της εταιρεία ρούχων, η οποία, όπως είπε, έχει σχεδιαστεί για να ενισχύει την «ατομικότητα» και την «ελευθερία».

Αντζελίνα Τζολί Κιμονό

Αντζελίνα Τζολί: Το νέο εγχείρημά της

Αυτή τη στιγμή εργάζεται για το άνοιγμα ενός καταστήματος του brand στη Νέα Υόρκη, το οποίο θα περιλαμβάνει επίσης ένα καφέ που θα διοικείται από σεφ πρόσφυγες και μετανάστες, καθώς και έναν χώρο στον επάνω όροφο για ιδιωτικές συναντήσεις.

Σχεδιάζει, επίσης, να «φιλοξενήσει στο κατάστημα εκπαιδευτικές εκδηλώσεις που θα επικεντρώνονται σε τεχνικές, όπως η μεταξοτυπία και το κέντημα».

«Πιθανότατα θα χάσω χρήματα ίσως για ένα διάστημα» δήλωσε η Αντζελίνα Τζολί στη WSJ για το νέο εγχείρημα, συμπληρώνοντας: «Αν τελικά μπορέσω να εφαρμόσω στην πράξη κάποια πράγματα που θεωρώ ότι αποτελούν βελτιώσεις και απλώς βγάλω τα έξοδά μου, θα πρόκειται για τεράστια νίκη».