Στο επίκεντρο της δημοσιότητας βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες ο Μπραντ Πιτ και η σχέση του με τα παιδιά του, μετά και τη διαρροή της viral ανάρτησης του Παξ από το παρελθόν, απευθυνόμενος στον ηθοποιό.

Αν και ο Μπραντ Πιτ παραμένει σιωπηλός από το 2016, σε ό,τι έχει να κάνει με τα παιδιά του, ο ίδιος άφησε να διαρρεύσει και η δική του θέση, μέσω τρίτου. Πιο συγκεκριμένα, συνεργάτης του δήλωσε στη Sun: «Είναι απογοητευτικό να βλέπεις τον Μπραντ να παρουσιάζεται ως κάποιου είδους «κακός άνθρωπος», ενώ αυτό απέχει πολύ από την αλήθεια.

Στο μεταξύ, οι φίλοι του Μπραντ Πιτ ρίχνουν την ευθύνη στην Αντζελίνα Τζολί για το μίσος των παιδιών προς τον πρόσωπο του ηθοποιού. Όπως αναφέρει δημοσίευμα της DailyMail επικαλείται δηλώσεις κοντινών φίλων του, οι οποίοι αναφέρουν: 

«Υπάρχει η αίσθηση ότι η ανάρτηση του Παξ είναι το τέλειο παράδειγμα γονικής αποξένωσης – εννοώ ότι πρόκειται για μια κλασική επίδειξη αποξένωσης του γονέα. Η ομάδα του Μπραντ πιστεύει ότι παίζει αυτά τα παιχνίδια εδώ και χρόνια, αλλά δεν θέλουν να μπουν σε μάχη μαζί της», είπε ένας φίλος του και συνέχισε: 

«Για πολλά χρόνια λέει και ξαναλέει τα ίδια δηλητηριώδη πράγματα γι’ αυτόν και η πραγματικότητα είναι ότι έχει αποξενώσει τα παιδιά και αυτό τον αναστατώνει».

Όπως γράφει, επίσης, το δημοσίευμα, ο Μπραντ Πιτ έχει επαφή μόνο με τα τρία βιολογικά παιδιά του, δηλαδή τη Σιλό και τα δίδυμα Νοξ και Βινιέν. Αντίθετα, με τον Μάντοξ, τον Παξ και τη Ζαχάρα, τα υιοθετημένα παιδιά του πρώην ζευγαριού, δεν μιλάνε καθόλου.

Αξίζει να σημειωθεί πως η Ζαχάρα προ ολίγων ημέρων, συστήθηκε στο Πανεπιστήμιο ως Τζολί, αρνούμενη του επίθετο του Μπραντ Πιτ.

Μπραντ Πιτ: Το δράμα με την κηδεμονία των παιδιών

Το δράμα για τον Μπραντ Πιτ συνεχίζεται καθώς πολλά χρόνια μετά το διαζύγιό του τον Σεπτέμβριο του 2016 με την Αντζελίνα Τζολί στη μάχη για την κηδεμονία την αποκλειστική επιμέλεια των έξι παιδιών τους έχει η ηθοποιός, ενώ ο Μπραντ έχει μόνο το δικαίωμα επίσκεψης.

Ο Μπραντ Πιτ έλαβε αργότερα την κοινή επιμέλεια των παιδιών του τον Μάιο του 2021, αλλά η Τζολί κέρδισε αργότερα έφεση εναντίον της. Η ηθοποιός εξακολουθεί αυτή τη στιγμή να έχει την αποκλειστική επιμέλεια των παιδιών τους, ενώ ο Μπραντ μπορεί να επισκέπτεται τα ανήλικα παιδιά του.

Ο Μπραντ έχει αποκτήσει τρία βιολογικά παιδιά με την πρώην του Αντζελίνα – τη 17χρονη Σιλό Νουβέλ και τα 15χρονα δίδυμα Νοξ Λεόν και Βίβιεν Μαρσελίν.

Το άλλοτε αγαπημένο ζευγάρι έχει επίσης τρία υιοθετημένα παιδιά- τον 22χρονο Μάντοξ Σιβάν, τη 18χρονη Ζαχάρα Μάρλεϊ και τον 19χρονο Παξ Θιν.

Οι ύβρεις κατά του Μπραντ από τα παιδιά του ξεκίνησαν από τον γιο του Παξ, καθώς επέκρινε δημόσια τον πατέρα του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης πριν από τρία χρόνια.

Εκείνη την εποχή, ο Παξ φέρεται να δημοσίευσε ένα στιγμιότυπο με τον Μπραντ να βραβεύεται με Όσκαρ για τον ρόλο του στο «Once Upon A Time In Hollywood».

Σε ένα Instagram story, το οποίο ο Παξ έσβησε αμέσως, όμως η Daily Mail πρόλαβε να αποθηκεύσει, ο γιος του γράφει: «Ευτυχισμένη Ημέρα του Πατέρα σε αυτόν τον παγκόσμιας κλάσης κόπ… Χρόνο με τον χρόνο, ξανά και ξανά, αποδεικνύεις στον εαυτό σου ότι είσαι ένα απαίσιο και ποταπό πρόσωπο. Δεν έχεις καμία εκτίμηση ή ενσυναίσθηση απέναντι στα 4 μικρότερα παιδιά σου που τρέμουν από φόβο όταν βρίσκονται μπροστά σου».

Φωτογραφία: Shutterstock