Τις τελευταίες μέρες κυριαρχεί ως πρώτη είδηση στα μέσα ενημέρωσης εη καταγγελία για βιασμό εις βάρος του Αλέξη Γεωργούλη, αλλά και η αποπομπή του από τον ΣΥΡΙΖΑ. Ανάμεσα σε όσους σχολίασαν τα όσα έχουν ακουστεί για τον ηθοποιό και ευρωβουλευτή, είναι και η Δανάη Μπάρκα, με την οποία τους συνδέει μία στενή σχέση από το παρελθόν, καθώς η μητέρα της, Βίκυ Σταυροπούλου, πρωταγωνιστούσε μαζί του στην επιτυχημένη σειρά του MEGA «Είσαι το ταίρι μου». Η παρουσιάστρια ήρθε σε δύσκολη θέση στον αέρα του «Πάμε Δανάη!» αφού προσπάθησε να κρατήσει αποστάσεις από τις βαριές κατηγορίες που αντιμετωπίζει ο Αλέξης Γεωργούλης.

Η τελευταία συνέντευξη του Γεωργούλη πριν τις αποκαλύψεις

Πιο συγκεκριμένα, η Δανάη Μπάρκα τόνισε: «Να διευκρινίσουμε ότι και το κλίμα και η κατάσταση που έγινε η προγραμματισμένη συνέντευξη, είναι γιατί δεν υπήρχε ούτε φήμη, ούτε καταγγελία. Επίσης, σε σχέση με το χιούμορ που μπορεί κάποιος να δει στο απόσπασμα να πούμε ότι όλοι σε αυτόν τον χώρο γνωριζόμαστε. Αλίμονο αν πιάσουμε την τρίχα και την κάνουμε τριχιά. Δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή καμία απόφαση κανενός δικαστηρίου, οπότε όλοι μπορούμε πιο άνετα να λέμε μία γνώμη και να παραθέτουμε τα γεγονότα που εμείς έχουμε καταγράψει».

Η θέση της Μπάρκα για την υπόθεση

«Υπάρχει μία καταγγελία, υπάρχουν φήμες για πολλά πράγματα. Η δική μας θέση όπως έχουμε ξαναπεί, και δεν το λέω μόνο για τη συγκεκριμένη υπόθεση, είναι πριν εκδικαστούν οι υποθέσεις και πριν βγουν οι αποφάσεις, αντί να προάγουμε τη βία και την κακοποίηση σε ανθρώπους που μπορεί να είναι ήδη κακοποιητές στον οποιονδήποτε άνθρωπο, είναι να κατευνάζουμε τα πνεύματα και να περιμένουμε τη Δικαιοσύνη να μιλήσει. Δεν μπορούμε να δικάσουμε ή να αθωώσουμε. Το ξαναλέω» πρόσθεσε η Δανάη Μπάρκα και τέλος, επισήμανε: «Είναι λεπτό το ζήτημα, και η δική μας θέση είναι ακόμα πιο λεπτή, αλλά και η δική μου λεπτότερη από όλων».