Ο αυθορμητισμός και η αφιλτράριστη σκέψη της συνηγορούν πολλάκις για να βρεθεί η Super Κική σε μια δυσμενή θέση, αυτής που δέχεται hate από ψυχαγωγικές εκπομπές και αρνητικά σχόλια από τον κόσμο στο Instagram της. Το είδαμε να συμβαίνει πρόσφατα, ξανά, στην εκπομπή της Μαρίας Μπακοδήμου, η οποία μόλις τελείωσε το βίντεο της συνέντευξης που παραχώρησε η Super Κική, έκανε λόγο για «χωματερή» και «τοξικότητα».

Σε ένα νόμισμα όμως, υπάρχουν δύο όψεις. Και η Super Κική έδωσε τη δική της, με ένα βίντεο μίας ώρας στο κανάλι της στο Youtube, όπου με έναν ορμητικό λόγο τα έβαλε με όλους. 

Ξεκινώντας από τη μικρή της ηλικία και τις κλοπές, ανέλυσε την είσοδό της στην τηλεόραση με τις «Σφήκες» στο «The 2night show», την διάσημη συνέντευξη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου, την τοξική σχέση με τον σύντροφό της από την οποία προέκυψε και μια αποβολή, το αυτόφωρο με την φίλη της, τον Γιώργο Λιάγκα, την Κατερίνα Καινούργιου και τη Δανάη Μπάρκα. 

Super Κική για τον Γιώργο Λιάγκα: «Βγάζω τα τριπλά λεφτά από σένα χωρίς να ξεφτιλίζομαι»

Αναφερόμενη στο περιστατικό που η Super Κική και η φίλη της οδηγήθηκαν στο Αστυνομικό Τμήμα τον περασμένο Φεβρουάριο, εξαιτίας της κακοποίησης που φέρεται ότι άσκησαν σε πρώην σύντροφο της συνεργάτιδάς της, σχολίασε το πώς ο Γιώργος Λιάγκας έδωσε βήμα στον άλλο που κατέθεσε τη μήνυση, επειδή δεν συμπαθεί την ίδια.

«Εγώ πολλά χρόνια τώρα, κράζω τον Λιάγκα και αυτός εμένα. Κύριε Λιάγκα, αν το δεις ποτέ αυτό, βλέπεις χριστιανέ μου ότι είναι ολοφάνερο τι έχει γίνει. Δεν ήταν κάτι κρυφό, δεν είμαστε εγκληματική οργάνωση με την κοπέλα και σκοτώνουμε άντρες. Ξέρεις τι έχει γίνει. Ξεπερνάει το αστείο, ξεπερνάει το αποκλειστικό σου, ξεπερνάει και τη δουλειά σου. Ξεπερνάει και τα 1000 ευρώ που θα βγάλεις τον μήνα σου. Αυτό δεν είναι αστείο.

Το να δίνεις βήμα σε έναν άνθρωπο που δεν είναι καλά, επειδή απλά εσύ με σιχαίνεσαι και καλά κάνεις που με σιχαίνεσαι γιατί δεν ταιριάζουμε ιδεολογικά. Οκ, πρέπει να υπάρχει κι αυτή η διαφορά. Αλλά αν εγώ ποτέ ενώ δεν σε συμπαθώ, σε έβλεπα να κινδυνεύει η ζωή σου, και αύριο η ζωή του γιου μου και όλων των ανδρών, δεν υπήρχε περίπτωση ποτέ να σε δω κάτω, στον γκρεμό να κρέμεσαι με τα δάχτυλα, και να έρθω να σε πατήσω με τα παπούτσια μου. Εδώ υπάρχει ένα ώπα. Κράξε με από το πρωί έως το βράδυ, εδώ που δεν το κατάλαβε κανένας μιλάμε για δολοφονία και είσαι συνένοχος δολοφόνος. Έδωσες βήμα σε έναν μουρλό που ήθελε απλά αναγνωρισιμότητα, γιατί;

Εδώ μιλάμε για ζωές, όχι για λεφτά. Θέλεις νούμερα; Θα έρθω στην εκπομπή να σου δείξω τον κ@@ μου. Γιατί δεν με καλείς εκεί αφού θες νούμερα; Δεν μπορείς να φανταστείς τι νούμερα θα κάνεις, αν έρθω εγώ εκεί. Βγάζω τα τριπλά λεφτά από σένα χωρίς να ξεφτιλίζομαι και να εκδίδομαι. Μόνη μου βγάζω τα χρήματά μου, χωρίς να χαντακώνω ανθρώπους».

Εν συνεχεία, η Super Κική αναφέρθηκε στην Κατερίνα Καινούργιου, λέγοντας πως «όποτε με δει κλαίει από κοντά, τρέχει το δάκρυ κορόμηλο, αλλά δεν μίλησε για το περιστατικό. Κανείς δεν μίλησε. Γιατί; Επειδή δεν ήσασταν σίγουροί;».

Μάλιστα, η Super Κική συνέχισε για την Καινούργιου, δηλώνοντας πως την «Καινούργιου την βλέπω σε event και είναι λες και της έχω πάρει τον γκόμενο, δεν μου λέει γεια και άμα πάω στην εκπομπή της κλαίει, αλλά μετά με βρίζει. Έχω τρελαθεί, αυτή είναι η επανάσταση μου».

Super Κική

Super Κική για Δανάη Μπάρκα: «Τέρμα ανθυγιεινό να λες αγαπήστε το σώμα σας»

Αναφερόμενη στην Δανάη Μπάρκα, η Super Κική είπε πως ενώ προβάλλει το πρότυπο «αγαπήστε τον εαυτό σας όπως είναι, ενώ είναι ό,τι πιο ανθυγιεινό υπάρχει, όταν πνίγεται μια γυναίκα δεν λέει τίποτα. Γιατί εντάξει, μπορεί να έχει χεσμένη τη φωλιά της η Super Κική».

Όσον αφορά την πρόσφατη δήλωση στην εκπομπή της Μαρίας Μπακοδήμου, όπου η Super Κική είπε πως δεν «θέλω να γίνω σαν την Μπάρκα», εξήγησε χαρακτηριστικά στο βίντεο: «Δικαιώμα μου είναι να πω ότι δεν θέλω να γίνω σαν την Μπάρκα, διότι αν η Μπάρκα όντως λέει ‘αγαπήστε το σώμα σας έτσι όπως είναι’, είναι τέρμα ανθυγιεινό αυτό που λέει. Ναι, να αγαπήσεις το σώμα σου, αλλά να προσπαθήσεις για το καλύτερό σου, το άλλο είναι δικαιολογία. Δεν είπε κανείς αν είναι ωραίο ή δεν είναι ωραίο, αλλά με ξεπερνά αυτή η υπερβολή. Τέλος αυτό το πράγμα να μην μπορούμε να μιλήσουμε».

Δείτε το βίντεο που ανέβασε η Super Κική: