Νωρίς το μεσημέρι της Παρασκευής 1 Δεκεμβρίου πραγματοποιήθηκε ο γάμος της Δήμητρας Ματσούκα και του Πέτρου Κόκκαλη σε εκκλησία στην Αθήνα, με ελάχιστους καλεσμένους, όπως είχε δηλώσει ήδη η ηθοποιός.

Η ηθοποιός έφτασε στην εκκλησία φορώντας ένα νυφικό σε στυλ γοργόνας, με μακριά μανίκια και ανοιχτό στο κάτω μέρος, με δαντέλα στην πλάτη. Τα μαλλιά της ήταν πιασμένα ψηλά, σε κότσο και στα χέρια της κρατούσε την ανθοδέσμη της.

Η εκπομπή του OPEN «Πρωινό Σουσού» έδειξε κάποιες εικόνες από την άφιξη της νύφης. Στο βίντεο φαίνεται πως μετά την αγκαλιά στον Πέτρο Κόκκαλη, άρχισε να φιλάει τους καλεσμένους, ανάμεσα στους οποίους βρίσκονται και οι ηθοποιοί της παράστασης στην οποία πρωταγωνιστεί αυτό το διάστημα και στην οποία θα παίξει το βράδυ μετά το γλέντι.

Δείτε το βίντεο

Δήμητρα Ματσούκα: Τον αγαπάω όπως δεν έχω ξαναγαπήσει ποτέ κάποιον

Tις προάλλες, η Δήμητρα Ματσούκα ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Πρωινό», και δήλωσε για τον γάμο της:

«Παντρευόμαστε για καθαρά συναισθηματικούς λόγους. Νομίζω ότι αυτό τα λέει όλα». Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Είμαστε μαζί επτά χρόνια. Το επτά είναι ένα υπέροχο νούμερο που γενικά εμένα μου αρέσει.

Στο σπίτι μου είχα πάντα ένα γλυπτό με αυτόν τον αριθμό. Λένε και το έχω δει κι εγώ στον εαυτό μου, ότι στα πέντε, έξι, επτά χρόνια, οι σχέσεις περνούν κρίση. Αυτό που λέγαμε πριν καιρό είναι ότι αν φτάσουμε στα επτά χρόνια κι είμαστε καλά, θα γίνει γάμος. Για καθαρά συναισθηματικούς λόγους. Ήταν μια κοινή απόφαση».

Για τον σύζυγό της, δήλωσε: «Είναι ένας άνθρωπος που εκτιμώ και θαυμάζω βαθιά. Από την πρώτη στιγμή μέχρι και τώρα που μιλάμε, εξακολουθεί να μου αρέσει και να με γοητεύει σταθερά. Κι αυτό είναι σημαντικό σε μια σχέση.

Τον αγαπάω όπως νομίζω δεν έχω ξαναγαπήσει ποτέ κάποιον»και τόνισε: «Δεν μου έχει ξαναγεννηθεί το συναίσθημα να παντρευτώ. Αυτό μου το έβγαλε ο Πέτρος και για αυτό είμαστε εδώ σε αυτό το σημείο που είμαστε».