Έναν χρόνο γάμου γιορτάζουν σήμερα η Τζένιφερ Λόπεζ και ο Μπεν Άφλεκ. Το ζευγάρι παντρεύτηκε στο Λας Βέγκας στο Little White Chapel, ένα παρεκκλήσι που αυτοαποκαλείται το «τούνελ της αγάπης».

Η Τζένιφερ Λόπεζ μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, έκανε μια ανάρτηση για τον Μπεν Άφλεκ γεμάτη αγάπη.

«Έναν χρόνο πριν. Αγαπημένε Μπεν, είμαι καθισμένη εδώ μόνη, κοιτάζοντας το δαχτυλίδι μου και νιώθω υπερένταση. Με κάνει να θέλω να τραγουδήσω να τραγουδήσω, πώς καταλήξαμε εδώ, χωρίς να κάνουμε πίσω. Ω θεέ μου αυτή είναι η ζωή μου. Τζένιφερ», έγραψε χαρακτηριστικά η Τζένιφερ Λόπεζ.

Μπεν Άφλεκ και Τζένιφερ Λόπεζ, full in love!

Ο Μπεν Άφλεκ είχε βρεθεί καλεσμένος στο talk show της Ντρου Μπάριμορ, όπου είπε αρχικά για τη σύζυγό του: «Άσε με να σου πω κάτι που θα σε στενοχωρήσει. Η Τζένιφερ απλά τρώει ό,τι θέλει. Τρώει πίτσα, μπισκότα, παγωτό. Τα πάντα. Γυμνάζεται, όπως κι εγώ γυμνάζομαι. Όμως δεν μοιάζω μαγικά λες και είμαι 20 χρόνων, καταλαβαίνεις τι λέω; Με το τέλειο δέρμα και όλα». Στην πορεία της συνέντευξης, ο Άφλεκ τόνισε ότι «είναι η πιο όμορφη γυναίκα στον κόσμο και φαίνεται καταπληκτική».