Τρεις μήνες μετά τον αρραβώνα τους και 20 χρόνια μετά το τέλος της πρώτης τους σχέσης, όπου και πάλι όδευαν για γάμο, Jennifer Lopez και Ben Affleck παντρεύτηκαν και επίσημα στο Λας Βέγκας. Μπορεί να έγινε κάτω από άκρα μυστικότητα, με μια λιτή δεξίωση και λίγους καλεσμένους, η τραγουδίστρια ωστόσο περιέγραψε πως ο γάμος αυτός «ήταν αυτός που θέλαμε».

Το TMZ χθες έβγαλε την είδηση με αποκλειστικές πληροφορίες, προς ευχάριστη έκπληξη όλων, με την JLo λίγες ώρες αργότερα να την επιβεβαιώνει στο ενημερωτικό της δελτίο «On The Jlo», λέγοντας και λεπτομέρειες για τον γάμο τους, που πραγματοποιήθηκε στο Little White Wedding Chapel.

«Χθες το βράδυ πετάξαμε για το Λας Βέγκας, σταθήκαμε στην ουρά για την άδεια μαζί με άλλα τέσσερα ζευγάρια, που έκαναν όλα το ίδιο ταξίδι. Πίσω μας δύο άντρες κρατιόντουσαν χέρι χέρι και ήταν αγκαλιασμένοι. Μπροστά μας, ένα νεαρό ζευγάρι που έκανε το τρίωρο ταξίδι από το Victorville για τα δεύτερα γενέθλια της κόρης του. Όλοι μας θέλαμε το ίδιο πράγμα, να γίνουμε σύντροφοι και να δηλώσουμε επίσημα την αγάπη μας μέσω του αρχαίου και σχεδόν παγκόσμιου συμβόλου του γάμου. Ίσα που προλάβαμε να φτάσουμε στο μικρό λευκό εκκλησάκι τα μεσάνυχτα», είπε η JLo και πρόσθεσε:

«Έμειναν ανοιχτά μέχρι αργά και μας άφησαν να βγάλουμε φωτογραφίες σε μια ροζ Cadillac cabrio, που προφανώς κάποτε χρησιμοποιούσε ο ίδιος ο βασιλιάς (αλλά αν θέλαμε να εμφανιστεί ο ίδιος ο Elvis, αυτό θα μας κόστιζε κάτι παραπάνω)». «Αλλά τελικά ήταν ο καλύτερος γάμος που θα μπορούσαμε να φανταστούμε. Ένας γάμος που είχαμε ονειρευτεί εδώ και πολύ καιρό και που έγινε πραγματικότητα. Είχαν δίκιο όταν έλεγαν ότι το μόνο που χρειάζεσαι είναι αγάπη. Είμαστε τόσο ευγνώμονες που την έχουμε σε αφθονία. Μια νέα υπέροχη οικογένεια με πέντε καταπληκτικά παιδιά και μια ζωή που ποτέ δεν είχαμε περισσότερους λόγους να περιμένουμε με ανυπομονησία. Η αγάπη είναι ένα σπουδαίο πράγμα, ίσως το καλύτερο από τα πράγματα – και αξίζει να περιμένεις».

Στη συνέχεια υπέγραψε με το όνομα του συζύγου της, γράφοντας: «Με αγάπη, κυρία Jennifer Lynn Affleck». Η ανάρτηση περιλάμβανε και ένα βίντεο με τον Ben Affleck να ετοιμάζεται για το γάμο τους μέσα στο ροζ μπάνιο του παρεκκλησίου. «Και αυτός ήταν ο χώρος που άλλαξα στο γάμο μου!» έγραψε ο ηθοποιός που φορούσε ένα λευκό κοστούμι.

Φόρεσε δύο νυφικά η Jennifer Lopez

Η Λατίνα σταρ επέλεξε για τη μεγάλη μέρα, δύο νυφικά. Ένα από μία παλιά ταινία και να δαντελένιο Zuhair Murad. Μιλώντας με τον κομμωτή, την ώρα που ετοιμαζόταν για το γάμο, η JLo είπε πως είναι «τόσο ενθουσιασμένη» ενώ αναφερόμενη στο νυφικό που φόρεσε εκείνη την ώρα, εξήγησε: «Είχα αυτό το φόρεμα για τόσα χρόνια και απλά το φύλαγα και το φύλαγα και το φύλαγα και το φύλαγα και τώρα το φοράω την ημέρα του γάμου μου».

Εκτός από το αμάνικο νυφικό από την παλιά ταινία, στην οποία είχε παίξει, η τραγουδίστρια φόρεσε και κάτι με περισσότερη λάμψη. Ένα νυφικό του οίκου Zuhair Murad, με μακριά μανίκια και λεπτομέρεια off-the-shoulder και ντεκολτέ. Είχε κορσέ μπούστο και μακριά ουρά, μαζί με ένα πέπλο που διέθετε δαντελένιο τελείωμα.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Chris Appleton (@chrisappleton1)

Όσον αφορά τον γάμο, όπως έγραψε το περιοδικό People, ήταν «σούπερ μικρός», μαζί με τα παιδιά και τη μητέρα της JLo. «Ήταν σούπερ, σούπερ μικρός. Η μαμά και τα παιδιά της Jennifer ήταν εκεί. Απλά ήθελαν να παντρευτούν και το έκαναν» δήλωσε πηγή στο περιοδικό.

Ο πρώτος τους γάμος δεν έγινε ποτέ, μιας και η υπερβολική προσοχή που είχαν από τα media, τους οδήγησε στον χωρισμό λίγες ημέρες πριν την τελετή. Επομένως, ήταν μάλλον αναμενόμενο να μη γίνει κάτι grande, όπως οι περισσότεροι περίμεναν. Lopez και Affleck επέλεξαν σκόπιμα να κάνουν μια τόσο κλειστή τελετή, και όπως είπε και μια πηγή στο US Weekly χθες. «Και οι δύο σκέφτηκαν ότι ήταν ένας διασκεδαστικός και χαλαρός τρόπος για να παντρευτούν».

Διαβάστε ακόμη στο intronews.gr:

Emilia Clarke: Μέρος του εγκεφάλου της «λείπει» μετά τα 2 ανευρύσματα – «Ανήκω στην μειοψηφία εκείνων που επιβίωσαν»

Το παράδοξο με τον Will Smith: Επικρίθηκε αλλά κέρδισε 2,2 εκατ. ακόλουθους παρά το χαστούκι στα Oscars

Στέφανος Τσιτσιπάς: Στη Ζάκυνθο με την σύντροφό του – «Είναι ένας παράδεισος για διακοπές»