H Αμερικανίδα ηθοποιός και μοντέλο, Emily Ratajkowski, ετοιμάζεται να υποβάλλει αίτηση διαζυγίου, λήγοντας έτσι οριστικά τον γάμο της με τον Sebastian Bear – McClard. Σύμφωνα με τα ξένα δημοσιεύματα, ο λόγος είναι η απιστία του συζύγου της, γεγονός που επιβεβαίωσε πηγή στο Page Six, λέγοντας πως «Ναι, την απάτησε» και χαρακτήρισε τον Bear – McClard, «αηδιαστικό κατά συρροή άπιστο».

Μέχρι στιγμής δεν έχει επιβεβαιώσει ή διαψεύσει τίποτα καμία από τις δύο πλευρές, ενώ όπως αναφέρουν τα αμερικανικά tabloids που φρόντισαν να το διασταυρώσουν, δεν φαίνεται στο δικαστικό σύστημα ότι το μοντέλο έχει καταθέσει ακόμη -τουλάχιστον- αίτηση διαζυγίου.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Emily Ratajkowski (@emrata)

Oι πρώτες φήμες για την κρίση στον γάμο τους, ήρθαν μετά τις δημόσιες εμφανίσεις της Ratajkowski με τον ενός έτους γιο της, Απόλλο, χωρίς τον σύζυγό της στο πλευρό της. Επίσης, στην τελευταία της εμφάνιση, η ίδια δεν φορούσε καν τη βέρα της.

Στο μεταξύ, η τελευταία ανάρτηση με τον σύζυγό της ήταν στις 27 Μαίου του 2021. Πρόκειται για δύο λήψεις όπου τους βλέπουμε ερωτευμένους και αγκαλιασμένους στο πάρκο, με εκείνη να φορά κόκκινο μίνι φόρεμα και να τον φιλά. Μάλιστα, όπως μας ενημερώνει στη λεζάντα της: «Ήμουν έγκυος εδώ και δεν το ήξερα».

Το ζευγάρι διατηρούσε ένα χαμηλό προφίλ σε ό,τι έχει να κάνει με τη δημοσιότητα. Απέφευγαν τα αδιάκριτα βλέμματα και κρατούσαν τη σχέση τους μακριά από τα φλας των παπαράτσι.

Διαβάστε ακόμη στο intronews.gr:

Ben Affleck και Jennifer Lopez επιβεβαίωσαν τον γάμο τους – «Τα καταφέραμε, ήταν αυτό που είχαμε ονειρευτεί»

Το παράδοξο με τον Will Smith: Επικρίθηκε αλλά κέρδισε 2,2 εκατ. ακόλουθους παρά το χαστούκι στα Oscars

Elon Musk: Διακοπάρει στη Μύκονο παρά τα 44 δις που του ζητάει η Twitter