Ο Johnny Depp εμφανίστηκε στο Arena Santa Giuliana την Κυριακή, όπου θα εμφανιστεί με τον κιθαρίστα Jeff Beck. Ο φακός των παπαράτσι δεν τον «τσάκωσε» μόνο του. Συνοδευόταν από μια μυστηριώδης κοκκινομάλλα, που χαρακτηρίζεται από τα ξένα ως η νέα του σύντροφος. Ο 59χρονος μετά τη δικαστική διαμάχη με την πρώην του, Amber Heard, φαίνεται να ξεχνάει το παρελθόν και να συνεχίζει τη ζωή του.

Η κοπέλα έκλεψε τα βλέμματα με το κοντό σορτσάκι της και τα καλλίγραμμα πόδια της. Ο ηθοποιός διατήρησε το cowboy στυλ του, με μια πληθώρα από περιδέραια, δαχτυλίδια και βραχιόλια για την εκδήλωση. Εθεάθη να βγαίνει από το όχημά του και να κουβαλάει μια τσάντα που του έδωσε η μυστηριώδης κοπέλα. Εκείνη κρατούσε ένα σακίδιο στον ώμο της, ενώ ακολουθούσε τον ηθοποιό.

Ο Depp έκανε πρόβα για την παράσταση πριν επιστρέψει στο ξενοδοχείο Brufani στην Περούτζια, όπου φέρεται να μένει και η κοκκινομάλλα. Η DailyMail αναφέρει ότι πρόκειται για τη νέα του σύντροφο, αλλά τίποτα δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμα. Η ταυτότητά της, επίσης, παραμένει άγνωστη. Μοιάζει και λίγο με την Heard, στο Aquaman. Ας ελπίσουμε να μην του έχει μείνει κανένα απωθημένο.

Μπορεί τα δημοσιεύματα να μην επαληθευτούν και ποτέ. Πρόσφατα μάλιστα του είχαν «χρεώσει» μια σχέση με μια Γερμανίδα σούπερ μόντελ, που συμμετείχε σε ένα ριάλιτι. Τον Ιούνιο, λεγόταν ότι εκείνος και η Sophie Hermann συναντήθηκαν στο Λονδίνο και από τότε ξεκίνησαν να βγαίνουν.

Όλα φαίνονται να πηγαίνουν ρολόι στον ηθοποιό, πάντως, μετά από τη δικαστική του νίκη. Επιβεβαίωσε ότι συνεργάστηκε με τον θρυλικό κιθαρίστα, Jeff Beck, για να ηχογραφήσει μια συλλογή 13 κομματιών.

Το έργο τους, με τίτλο 18, περιλαμβάνει δύο νέα πρωτότυπα κομμάτια και μια μίξη διασκευών τραγουδιών από εμβληματικούς καλλιτέχνες όπως οι Beach Boys, Marvin Gaye και John Lennon, αλλά κι από εναλλακτικούς ροκάδες όπως οι Killing Joke και The Velvet Underground.

Διαβάστε επίσης στο intronews.gr:

Emily Ratajkowski: «Kατά συρροή άπιστος» ο σύζυγός της – Οι φήμες την θέλουν να ζητά διαζύγιο

Ben Affleck και Jennifer Lopez επιβεβαίωσαν τον γάμο τους – «Τα καταφέραμε, ήταν αυτό που είχαμε ονειρευτεί»

Ελένη Φουρέιρα: Φόρεσε γυμνό φόρεμα και εντυπωσίασε στο Instagram