Την επιστροφή του Grand Prix στο Λας Βέγκας, την περιμένουν όλοι με μεγάλη ανυπομονησία. Η Κιμ Καρντάσιαν πρώτη και καλύτερη, μάλλον, αφού δημοσίευσε μια throwback φωτογραφία της στο προφίλ της στο Instagram, από το μακρινό 1992. Ήταν τότε που η τηλεπερσόνα και επιχειρηματίας σε ηλικία 12 ετών, απέκτησε αγωνιστικό δίπλωμα σε συγκεκριμένη πίστα του Grand Prix στο Μαλιμπού.

Φυσικά η άδεια για Grand Prix στο Μαλιμπού δεν αφορούσε επαγγελματικό αγώνα, μην έχει κάποιος τέτοιες αυταπάτες. Παρόλα αυτά, επειδή μιλάμε για την Κιμ Καρντάσιαν, άδραξε την ευκαιρία για να καυχηθεί παραπάνω απ’ότι έπρεπε. Όπως συνέβη και τώρα, καλή ώρα.

Δεν τίθεται θέμα να αγωνιστεί η Καρντάσιαν στο Λας Βέγκας, αλλά οι διαδικτυακοί της φίλοι αστειεύτηκαν στα σχόλια, λέγοντας πως πρέπει να αγωνιστεί με τον Λιούις Χάμιλτον. Στο μεταξύ, ο Χάμιλτον βρίσκεται στην επικαιρότητα αφού στράφηκε για πρώτη φορά, μετά από χρόνια, δημοσίως εναντίον της ομάδας του, Mercedes F1, λέγοντας πως δεν άκουσε τις απόψεις του για τη σχεδιαστική φιλοσοφία του νέου μονοθεσίου W14.

Με τη W14 θέλησε να διορθώσει τα πράγματα, αλλά το έκανε προσπαθώντας να κάνει να δουλέψει η σχεδιαστική φιλοσοφία που είχε εισάγει με τη W13, όχι αλλάζοντας σε ένα άλλο concept.

Όταν η Κιμ Καρντάσιαν είχε συνεργαστεί με τη Mercedes

Κάποτε και η Κιμ Καρντάσιαν είχε συνεργαστεί με τη Mercedes, μια ιστορία που δεν είναι τόσο γνωστή. Η συνεργασία μεταξύ της Κιμ Καρντάσιαν και της Mercedes, πραγματοποιήθηκε όταν η ίδια περπάτησε στο σόου Balenciaga Couture Φθινόπωρο/Χειμώνας 2022 φορώντας μια φουτουριστική μάσκα. Αυτή η μάσκα είχε τη σφραγίδα της Mercedes F1, αφού δημιουργήθηκε από το τμήμα της ομάδας. Η Κιμ είχε κλέψει την παράσταση τότε.