Η πρώην σύζυγος του Kanye West, Κιμ Καρντάσιαν φορούσε ένα ροζ κοστούμι καθώς πόζαρε με άντρες από το NBA. Και η μητέρα τεσσάρων παιδιών εθεάθη επίσης με μαύρα ρούχα SKIMS καθώς κρατούσε μια μπάλα μπάσκετ. «Παρουσίαση της συνεργασίας SKIMS και NBA. Η @SKIMS είναι πλέον ο Επίσημος Συνεργάτης Εσωρούχων των @NBA, @WNBA και @Usabasketball», έγραψε.

Οι δηλώσεις της Κιμ Καρντάσιαν

«Είμαι απίστευτα περήφανη για τη συνεργασία την SKIMS με το ΝΒΑ, καθώς αντικατοπτρίζει την αυξανόμενη επιρροή της SKIMS στον πολιτισμό», δήλωσε η Kardashian, Συνιδρυτής και Δημιουργικός Διευθυντής της SKIMS. «Μαζί, η SKIMS και το NBA θα συνδέουν ανθρώπους κάθε προέλευσης μέσω της μόδας, του αθλητισμού και του ταλέντου και ανυπομονώ να δω τη συνεργασία να ευδοκιμεί».

«Η SKIMS έγινε γρήγορα μια από τις μάρκες μας με τη μεγαλύτερη πολιτιστική επιρροή», δήλωσε ο Επίτροπος του NBA Άνταμ Σίλβερ. «Ανυπομονούμε να προσφέρουμε στους θαυμαστές του NBA και στους χρήστες του SKIMS μοναδικές εμπειρίες, νέες προσφορές και προϊόντα υψηλής ποιότητας μέσω της συνεργασίας μας. «Μαζί, το SKIMS, το NBA, το WNBA και το USA Basketball θα αξιοποιήσουν τη δύναμη του μπάσκετ για να δημιουργήσουν ενθουσιασμό και ζήτηση, εμφανίζοντας με απροσδόκητους τρόπους.

Οι θαυμαστές θα δουν τη συνεργασία να ζωντανεύει σε μελλοντικές εκδηλώσεις, όπως το NBA All-Star και το NBA In-Season Tournament. Το SKIMS Mens κυκλοφόρησε στις 26 Οκτωβρίου. Η SKIMS γιόρτασε την κυκλοφορία με μια νέα καμπάνια επωνυμίας, Every Body is Wearing SKIMS, με πρωταγωνιστή τον All-Star του NBA, Shai Gilgeous-Alexander, 25 ετών, μαζί με τους επίσημους υποστηρικτές των αθλητών της μάρκας.

Ως μέρος της συνεργασίας, η SKIMS θα λάβει επίσης έκθεση στα μέσα ενημέρωσης σε μια ποικιλία πλατφορμών πρωταθλημάτων, μεταξύ άλλων μέσω εικονικής σήμανσης στο γήπεδο κατά τη διάρκεια εθνικών εκπομπών NBA και WNBA, καθώς και επίσημων κοινωνικών και ψηφιακών πλατφορμών των πρωταθλημάτων. Το SKIMS αποτιμήθηκε πρόσφατα στα 4 δισεκατομμύρια δολάρια.

Πηγή: DailyMail