Οι περισσότεροι που ακολουθούμε την Chiara Ferragni στο Instagram, αλλά και όλη την οικογένεια και τους συντρόφους, είδαμε να ανεβάζουν υποστηρικτά μηνύματα για τον σύζυγό της, Fedez. Μπαίνοντας στο δικό του προφίλ, μια σειρά από insta stories με τον ίδιο φανερά στεναχωρημένο, εξηγούσαν το τι ακριβώς συμβαίνει. Στο περίπου δηλαδή.

Κι αυτό γιατί ο διάσημος ράπερ στην Ιταλία, αντιμετωπίζει ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας, αλλά δεν αναφέρθηκε σε λεπτομέρειες. Η Chiara ανέβασε μια φωτογραφία με τον ίδιο και στην λεζάντα έγραψε: «Η αγάπη της ζωής μου χρειάζεται στήριξη αυτές τις μέρες. Σ’αγαπάμε πολύ και σύντομα θα γίνεις καλά, περιτριγυρισμένος από την αγάπη της οικογένειας, των φίλων και των ανθρώπων που σ’αγαπάνε τόσο πολύ».

«Δυστυχώς, διαπιστώθηκε ότι έχω ένα πρόβλημα υγείας, αλλά ευτυχώς με εξαιρετικό timing, που περιλαμβάνει έναν σημαντικό δρόμο που θα πρέπει να ακολουθήσω και που επίσης θέλω να το πω, αλλά όχι τώρα. Αυτή τη στιγμή πρέπει να είμαι κοντά στην οικογένειά μου και στα παιδιά μου. Όταν ανακάλυψα αυτό ανακάλυψα, η ανάγνωση των ιστοριών των άλλων με παρηγόρησε, ήταν τα πρώτα λόγια του ράπερ.

«Αν αυτή μου η ιστορία καταφέρει να δώσει παρηγοριά ακόμα και σε ένα άτομο που μπορεί να μην έχει την τύχη να περιβάλλεται από τόση στοργή όπως μου συμβαίνει με την όμορφη οικογένειά μου, με κάνει να σκεφτώ ότι αυτή η παρένθεση στη ζωή μου έχει τη δική της χρησιμότητα», τόνισε ο Fedez, μεταξύ άλλων.

Η αλήθεια είναι πως στο μυαλό όλων πέρασε από το μυαλό πως αντιμετωπίζει κάποιο είδος καρκίνου, ενώ δεν είναι η πρώτη φορά που ο Fedez αντιμετωπίζει πρόβλημα με την υγεία του. Συγκεκριμένα, είχε γίνει λόγος για πιθανή σκλήρυνση κατά πλάκας, αφού είχε διαγνωστεί με απομυελίνωση.

Διαβάστε ακόμη στο intronews.gr

Kim Kardashian: Πώς αντέδρασε στον αποκλεισμό του Kanye από το Instagram

Justin Bieber: «Λύγισε» σε συναυλία του μετά την περιπέτεια υγείας της Hailey – «Ήταν πραγματικά τρομακτικό»