Συνέντευξη στον Άρη Καβατζίκη και την εκπομπή Πάμε Δανάη έδωσε ο Κωστής Μαραβέγιας που ξετύλιξε το κουβάρι της καλλιτεχνικής και προσωπικής του πορείας από το Αγρίνιο στην Ιταλία κι από κει πίσω στην Ελλάδα για να κάνει τους Maraveyas Illegal.

Έχει εντυπωθεί στη μνήμη των ανθρώπων ως ο καλλιτέχνης που τραγουδά για την αγάπη και τον έρωτα και φοράει φλοράλ πουκάμισα. Ο Κωστής Μαραβέγιας εξηγεί πως η εξωτερική του εμφάνιση είναι αποτέλεσμα και του χαρακτήρα του, αφού δεν ήταν ποτέ ο ματσό τύπος και είχε πάντοτε μια καλή επαφή με την θηλυκή του πλευρά.

«Δεν ήμουν ο μάτσο τύπος, και τα κορίτσια που με ενδιέφεραν, συνήθως, προτιμούσαν άλλα αγόρια. Στην πορεία ανακάλυψα πως πάρα πολλοί άνθρωποι πιστεύουν στη θηλυκή πλευρά του ανθρώπου, είναι μία πλευρά πιο εκλεπτυσμένη και πιο ευαίσθητη. Τη θηλυκή πλευρά την έχουμε όλοι, άλλα κάποιοι την πνίγουμε γιατί θεωρούμε ότι στερεοτυπικά πρέπει να είμαστε πιο αρσενικά. Εκεί γεννιούνται τα προβλήματα, τα κόμπλεξ, οι αποκλεισμοί και η ομοφοβία, για αυτό θεωρώ ότι η πιο ενδιαφέρουσα πλευρά του κόσμου είναι η θηλυκή».

Εκεί που προκάλεσε μεγαλύτερη εντύπωση, είναι όταν μίλησε για το αυτοάνοσο που έχει εδώ και 20 χρόνια και με αφοπλιστική ειλικρίνεια εξέφρασε την έκπληξή του που κατάφερε να γοητεύσει και να παντρευτεί με την Τόνια Σωτηροπούλου.

«Η λεύκη μου παρουσιάστηκε πριν 20 χρόνια. Όλοι οι άνθρωποι κουβαλάνε ένα σταυρό, κάτι που φαίνεται ή δεν φαίνεται, μία ανάμνηση, ένα βίαιο περιστατικό. Δεν αισθάνθηκα ποτέ ότι η λεύκη είναι πρόβλημα και μάλιστα ορίστε, έφτασα σε ένα σημείο που, ποιός το περίμενε, είμαι με την Τόνια Σωτηροπούλου!».

Υπενθυμίζεται πως Κωστής Μαραβέγιας και Τόνια Σωτηροπούλου γνωρίστηκαν το 2017 και είναι μαζί από τότε, ενώ τον Σεπτέμβριο του 2021 επιστέγασαν τον έρωτά τους με έναν γάμο που έγινε στην Ύδρα.