6 μήνες σχεδόν μετά την έκβαση της μεταξύ τους αντιδικίας, Amber Heard και Johnny Depp βρήκαν μια συμβιβαστική λύση η οποία δεν θα ωθήσει σε χρεωκοπία την, βάσει της ετυμηγορίας, ένοχη Heard. Μετά από ανακοίνωση της ίδιας της ηθοποιού, υπήρξε συμβιβασμός ανάμεσα στις δύο πλευρές και θα πληρώσει μόλις 1 εκατομμύριο δολάρια από τα 10 που της είχαν επιδικαστεί ως ποινή, ενώ ο Depp δεν θα πληρώσει ούτε δολάριο από τα 2 εκατομμύρια που του είχαν επιδικαστεί.

Παρά το ότι η Amber Heard είχε αρχικά προχωρήσει σε έφεση της απόφασης του δικαστηρίου της Βιρτζίνια, αντιλήφθηκε με τους δικηγόρους της πως δεν υπήρχε περίπτωση να δικαιωθεί, οπότε στράφηκε στον εξωδικαστικό συμβιβασμό με την πλευρά του Depp. Ο συμβιβασμός δίνει ένα οριστικό τέλος στη διαμάχη τους και αφαιρεί τη δυνατότητα από τις δύο πλευρές για οποιαδήποτε νέα νομική κίνηση σε σχέση με την παρελθούσα υπόθεση.

Η Amber Heard, που οι μόνες διάσημες ανοιχτά υπέρ της είναι η Julia Fox και η Emily Ratajkowski, έκανε μια ανάρτηση χθες στο Instagram, όπου, παρόλη την καλή διάθεση που έδειξε ο Johnny Depp, αφήνει αιχμές εις βάρος του και επιτίθεται στη δικαιοσύνη και το σύστημα απονομής όπως λειτουργεί στις ΗΠΑ, τα μίντια, συναδέλφους και το κοινό που στάθηκαν απέναντι της.

«Μετά από μια τεράστια προσπάθεια, πήρα την πολύ δύσκολη απόφαση να συμβιβαστώ στην υπόθεση της εις βάρος μου καταγγελίας για δυσφήμιση από τον πρώην σύζυγό μου στη Βιρτζίνια.

Είναι σημαντικό για μένα να πω ότι δεν το επέλεξα αυτό. Υπερασπίστηκα την αλήθεια μου και τη ζωή μου, που ήξερα ότι έχει καταστραφεί. Η κακία που έχω αντιμετωπίσει στα social media είναι μια διογκωμένη εκδοχή των τρόπων που οι γυναίκες θυματοποιούνται όταν βγαίνουν μπροστά.

Τώρα, επιτέλους, έχω την ευκαιρία να απεξαρτηθώ από κάτι που προσπάθησα να αφήσω πίσω πριν από 6 χρόνια και με όρους που μπορώ να συμφωνήσω. Δεν έκανα κανέναν συμβιβασμό. Δεν είναι μια δήλωση συγκατάθεσης. Δεν υπάρχουν περιορισμοί στην προσπάθεια μου να ακουστώ».

Από την πλευρά του Johnny Depp, δεν υπήρξε κάποια αντίδραση κι έτσι φαίνεται πως θα πάει οριστικά στο παρελθόν αυτή η διαμάχη, με την Heard να μην εξαναγκάζεται τελικά να σκεφτεί σοβαρά τις προτάσεις που της έγιναν για συμμετοχή σε ταινία ερωτικού περιεχομένου.

Διαβάστε ακόμη στο intronews.gr:

Amber Heard: Μαζεύει λεφτά για να πληρώσει τον Depp – Υπέγραψε συμφωνία $15 εκατ. για να βγάλει βιβλίο

Amber Heard: Δείπνο σε πολυτελές εστιατόριο παρά τα εκατομμύρια που χρωστάει στον Depp