H Amber Heard μετά την ήττα της στην υπόθεση συκοφαντικής δυσφήμισης, ζήτησε να επαναληφθεί η διαδικασία. Οι δικηγόροι της υποστήριξαν ότι οι πληροφορίες στον κατάλογο των ενόρκων, που στάλθηκε στους δικηγόρους πριν από τη δίκη, δεν φαίνεται να ταιριάζουν με τα δημογραφικά στοιχεία ενός εξ αυτών, που θέτει σε κίνδυνο τα δικαιώματά της.

Οι δικηγόροι της ζήτησαν από το δικαστήριο να διατάξει νέα δίκη με πρόταση που κατατέθηκε την περασμένη εβδομάδα. Ωστόσο, η πλευρά του Johnny Depp απορρίπτει τους ισχυρισμούς, και ζήτησε από έναν δικαστή της Βιρτζίνια να απορρίψει τις προτάσεις της Heard μετά τη δίκη, χαρακτηρίζοντας τα νομικά επιχειρήματα ως «επιπόλαια».

Οι δικηγόροι του Depp, όμως, υποστήριξαν σε ένα υπόμνημα που κατατέθηκε τη Δευτέρα ότι ένας δικαστής δεν μπορεί αυθαίρετα να υποκαταστήσει την κρίση των ενόρκων. Ακόμα χαρακτηρίζει τα επιχειρήματα της ηθοποιού «αβάσιμα» και «υπερβολικά». «Η Heard πετά λάσπη στον τοίχο με την ελπίδα ότι κάτι μπορεί να κολλήσει. Η ετυμηγορία των ενόρκων, σχετικά με τις αποζημιώσεις, ήταν απολύτως λογική και υποστηρίχθηκε από τα αποδεικτικά στοιχεία και τις μαρτυρίες στην υπόθεση αυτή» γράφει η νομική ομάδα του ηθοποιού στο υπόμνημα.

«Ο Johnny Depp ζητά με σεβασμό από το Δικαστήριο να απορρίψει την επιπόλαιη πρόταση της κυρίας Heard στο σύνολό της και να απορρίψει τα παράξενα αιτήματά της να ακυρώσει την ετυμηγορία των ενόρκων, να απορρίψει την καταγγελία ή, εναλλακτικά, να διατάξει νέα δίκη και να ερευνήσει τον ένορκο 15» γράφει στο τέλος το υπόμνημα.

Η νομική ομάδα του ηθοποιού υπενθυμίζει ότι οι δικηγόροι της έχασαν το δικαιώματά τους να κάνουν έφεση όσον αφορά στους ενόρκους, αφού αυτό μπορούσε να γίνει κατά τη διάρκεια της δίκης.

Διαβάστε επίσης στο intronews.gr:

Γυμνόστηθη η Chiara Ferragni, ξεσηκώνει τα πλήθη στην Ύδρα

Jennifer Lopez: Η τραυματική εμπειρία που της άλλαξε τη ζωή – «Ένιωθα να παραλύω σωματικά»

Sanna Marin: Η πρωθυπουργός της Φινλανδίας έκανε την πιο ροκ εμφάνιση