Στην περιοχή του Hamptons βρέθηκε ξανά η Amber Heard, η οποία πριν λίγες εβδομάδες εντοπίστηκε σε αλυσίδα σουπερμάρκετ να ψωνίζει ρούχα από τα εκπτωτικά.

Η ηθοποιός των «Μεθυσμένο Ημερολόγιο» και «Aquaman» εθεάθη να δειπνεί στο υπερπολυτελές εστιατόριο «Le Bilboquet» δύο φορές μέσα σε δύο εβδομάδες. Πηγή που επικαλείται το Page Six ανέφερε ότι η ίδια φάνηκε να απολαμβάνει το ακριβό φαγητό της και να διασκεδάζει.

Φαίνεται πως η συμφωνία που έκλεισε με εκδοτικό οίκο για να γράψει βιβλίο έναντι 15 εκατομμυρίων δολαρίων της έδωσε μία ανάσα ανακούφισης, αφού επέστρεψε στις παλιές της, ακριβές συνήθειες.

Η 36χρονη ηθοποιός κατέθεσε πριν λίγες μέρες πρόταση στο δικαστήριο να επαναληφθεί η δίκη συκοφαντικής δυσφήμισης με τον πρώην σύζυγό της, τον επίσης ηθοποιό Johnny Depp, αμφισβητώντας την αξιοπιστία των ενόρκων..

Δεδομένου ότι η Amber έχει δηλώσει ότι αδυνατεί να πληρώσει τα 10,35 εκατ. δολάρια ως αποζημίωση στον πρώην σύζυγό της, δεν μπορούσε ούτε να ασκήσει έφεση κατά της ετυμηγορίας, καθώς θα έπρεπε να καταβάλει ένα ποσό ως εγγύηση για την πλήρη αποζημίωση. Η κίνησή της αυτή φαίνεται πως αποτελεί μια απέλπιδα προσπάθεια να παρακαμφθεί αυτός ο όρος και να βγει μια νέα ετυμηγορία.

Διαβάστε ακόμη στο intronews.gr:

Amber Heard: Μαζεύει λεφτά για να πληρώσει τον Depp – Υπέγραψε συμφωνία $15 εκατ. για να βγάλει βιβλίο

Johnny Depp: «Χαστούκι» από τους δικηγόρους του στην πρόταση της Heard για νέα δίκη – «Πετάει λάσπη»

Amber Heard: Θέλει να πάρει το «αίμα της πίσω» – Καλεί τον Depp σε round 2 με νέα δίκη