Η δικαστική διαμάχη του Johnny Depp και της Amber Heard εξακολουθεί να γίνεται θέμα συζήτησης, ακόμα κι αν έχει τελειώσει εδώ και μήνες. Το αποτέλεσμα ήταν ο ηθοποιός να βγει «καθαρός» από τις καταγγελίες της πρώην συζύγου του, παρόλο βέβαια που έχει υποστεί ζημιά επαγγελματικά.

Η Amber Heard τον κατηγόρησε για σεξουαλική, σωματική και λεκτική κακοποίηση, αλλά δεν υπήρχαν πολλά ονόματα διασήμων στο πλευρό της. Η σχέση του πρώην ζευγαριού ήταν τοξική και από τις δύο πλευρές, ωστόσο αρκετοί κάνουν λόγο πως εκματαλλεύτηκε το #MeToo για να κατηγορήσει τον Χολιγουντιανό σταρ.

Μεταξύ αυτών και η Helena Bonham Carter, η οποία ήταν συμπρωταγωνίστρια του Depp στις ταινίες «Ο Τσάρλι και το εργοστάσιο σοκολάτας» και «Sweeney Todd». Η ηθοποιός παραμένει στο πλευρό του και τον υποστηρίζει, χωρίς να σημαίνει πως έχουν στενή φιλία μεταξύ τους.

Διαβάστε ακόμη: Jennifer Lopez για τον χωρισμό της με τον Affleck: «Ο μεγαλύτερος σπαραγμός της ζωής μου, νόμιζα θα πέθαινα»

Θεωρεί άδικες τις πράξεις της Amber και επισημαίνει πως η δίκη συμβολίζει το πώς κάποιες γυναίκες «εκμεταλλεύονται» προς όφελός τους το κίνημα του #MeToo. «Νομίζω πως ο Johnny δικαιώθηκε πλήρως», δήλωσε πρόσφατα η Helena Bonham Carter στους «Sunday Times» και συμπλήρωσε: «Νομίζω πως πλέον είναι καλά. Είναι σε καλό δρόμο».

Αναφερόμενη στην Amber Heard υποστήριξε πως ο κόσμος είχε αποπροσανατολιστεί, λέγοντας πως «υπάρχει η τάση να επηρεαζόμαστε από το κορίτσι της αφίσας».

Η Carter αναφέρθηκε και στο cancel culture, λέγοντας πως ο κόσμος κατάλαβε ποια ήταν η αλήθεια και γι’αυτό έγινε πρόταση ξανά στον Depp να συμμετάσχει στους Πειρατές της Καραϊβικής. Όπως είπε, δεν μπορεί να συμβεί το ίδιο και στον Kevin Spacey, που τον βαραίνουν πολλές καταγγελίες, αφού «δεν υπάρχει χώρος για αυτόν πια».