H Μαίρη Συνατσάκη έγινε μητέρα για πρώη φορά, αφού μαζί με τον σύντροφό της, Ίαν Στρατή, υποδέχθηκαν την κόρη τους. Την είδηση έκανε γνωστή στο «Πρωινό» ο γυναικολόγος, Θάνος Παράσχος.

«Γέννησε με καισαρική στις 7.25 το πρωί ένα κοριτσάκι βάρους 2.750. Έγινε με καισαρική γιατί είχε κάποιους πόνους. Για λόγους ασφαλείας έγινε η καισαρική. Είναι ιδιαίτερα χαρούμενη κι εκείνη και ο Ίαν. Της έγινε επισκληρίδιος, το βίωσε, το είδε το μωρό. Αυτή τη στιγμή θηλάζει και είναι όλα τέλεια. Οι συγγενείς είναι μαζί της στο μαιευτήριο και περιμένουν να τη δουν. Είναι πολύ χαρούμενη, συγκινημένη και ψύχραιμη. Το μωρό μοιάζει και στους δύο. Έχει τα μάτια της Μαίρης», είπε ο μαιευτήρας.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mary Synatsaki (@mairiboo)

 

Διαβάστε ακόμη: Γιάννης Στάνκογλου: Οι πρώτες του δηλώσεις μετά την απειλή με όπλο που δέχτηκε από οδηγό ταξί

Μαίρη Συνατσάκη – Ίαν Στρατής: Το love story τους

Μαίρη Συνατσάκη και Ίαν Στρατής γνωρίζονταν αρκετά χρόνια πριν αποφασίσουν να γίνουν ζευγάρι. Οι πρώτες φήμες για τη σχέση τους ξεκίνησαν όταν η Youtuber και επιχειρηματίας, ανέβασε ένα βίντεο στο κανάλι της, δείχνοντας το νέο της σπίτι.

Ωστόσο, οι θαυμαστές της εντόπισαν έναν δεύτερο γάτο, πέραν από το δικό της που τον έχει από το 2014. Αργότερα, ήρθε και η πρώτη δημόσια κοινή εμφάνιση σε θεατρική παράσταση και οι διακοπές τους στην Ιταλία με την μηχανή του Ίαν.

Λίγο πριν έρθει το 2022, το ζευγάρι αποφάσισε να συγκατοικήσει μετακομίζοντας σε νέο σπίτι, με την Μαίρη Συνατσάκη να ανεβάζει φωτογραφίας τους ποζάροντας αγκαλιά.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mary Synatsaki (@mairiboo)