Οι πρωινές εκπομπές έβαλαν μπροστά τα γρανάζια των μηχανών τους και από τη Δευτέρα έχουν ριχτεί στη μάχη της τηλεθέασης για τη νέα τηλεοπτική σεζόν. Με κέφι, μπρίο και διάθεση βγήκαν όλοι οι παρουσιαστές και τα πάνελ τους στη μικρή οθόνη, για να κερδίσουν από την αρχή τους τηλεθεατές. Κανείς δεν μπορεί να κρίνει από τώρα πως θα διαμορφωθεί το τηλεοπτικό τοπίο, ωστόσο από πολύ νωρίς, η Κατερίνα Καινούργιου μας έκανε να νιώσουμε άβολα με ένα συγκεκριμένο ρεπορτάζ. Ελπίζουμε να μην συνεχιστεί έτσι.

«Η εκπομπή Super Κατερίνα, πάει ένα βήμα παραπάνω στο ρεπορτάζ», προλόγισε το θέμα αφιερωμένο εξαιρετικά στη Μαίρη Συνατσάκη. Όχι, δεν ήταν κάποιο αφιέρωμα για εκείνη και τη ζωή της, αλλά ήταν ένα θέμα με τους πρώην συντρόφους της και με τίτλο: «Μαίρη Συνατσάκη: Οι πρώην σύντροφοί της, τής εύχονται για την εγκυμοσύνη της».

Σπύρος Χατζηαγγελάκης και Αιμιλιανός Σταματάκης ήταν οι τελευταίοι δύο άνθρωποι που είχαν δεσμό με τη Μαίρη. Οι δυο τους μίλησαν στην κάμερα της εκπομπής, της ευχήθηκαν όλα τα καλά (όχι ότι θα μπορούσαν να κάνουν και διαφορετικά) και end of story. Άβολο; Πολύ. Η Μαίρη Συνατσάκη απάντησε με ένα Instagram Story, γράφοντας: «Ίσως δεν είναι όλα για να γίνονται θέματα».

Συνατσάκη

Δεν ξέρω ποιος είχε αυτή την ιδέα και γιατί στο τέλος της ημέρας συμφώνησαν να προχωρήσουν το θέμα στην εκπομπή, αλλά η μεγαλύτερη απορία είναι πώς οι δύο ηθοποιοί συμφώνησαν να μιλήσουν για την εγκυμοσύνη της πρώην τους. Ενδέχεται να ρωτήθηκαν ως «σπόντα» στα πλαίσια μιας ολοκληρωμένης συνέντευξης, όπου Χατζηαγγελάκης και Σταματάκης μίλησαν για τη ζωή τους, τα επαγγελματικά τους σχέδια και ούτω καθεξής, αλλά φανταστείτε πόσο άβολο θα ήταν για εκείνους το αποτέλεσμα. Το ότι δηλαδή είδαν τον εαυτό τους σε ένα θέμα σαν κι αυτό, όταν θα περίμεναν προφανώς κάτι διαφορετικό.

Και η Κατερίνα Καινούργιου, ως παρουσιάστρια της εκπομπής, χαρακτήρισε άβολο το θέμα, πράγμα που δείχνει πως δεν γνωρίζει από πριν την σκαλέτα των θεμάτων. Ή τουλάχιστον αυτό αφήνει να εννοηθεί.