Γέννησε επιτέλους η Ιωάννα Τούνη! Η influencer είχε αρχίσει να εκφράζει τις τελευταίες εβδομάδες τη δυσφορία της με την εγκυμοσύνη και θύμιζε κάτι από Ρέιτσελ στα Φιλαράκια, λέγοντας χαρακτηριστικά πως όποιος της ξαναπεί ότι η εγκυμοσύνη είναι η ωραιότερη περίοδος για μια γυναίκα «θα τον κλωτσήσω».

Είχε μάλιστα αναρτήσει πριν μερικά 24ωρα και ένα βίντεο στο Instagram, όπου έχει ζωγραφίσει ένα πρόσωπο στην κοιλιά της, έχει κρύψει το κανονικό της πρόσωπο και χορεύει.

Τελικά, χθες η Ιωάννα Τούνη μπήκε στο νοσοκομείο για να γεννήσει και το ξημέρωμα της Τρίτης έφερε στον κόσμο τον πολυαναμενόμενο γιο, με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου να βρίσκεται κάθε στιγμή στο πλευρό της.

Λίγες ώρες μετά τη γέννα, κι αφού το χαρμόσυνο μαθεύτηκε παντού, η Τούνη έκανε μια ανάρτηση της οποίας το ζουμί βρίσκεται στο τελευταίο σκέλος και έγινε για να εκφράσει την ενόχληση της προς τους δημοσιογράφους που δεν τους έχουν αφήσει σε ησυχία αυτές τις πρώτες στιγμές με το παιδί τους και τους ζητάνε επίμονα να κάνουν μια on air δήλωση.

«Είμαστε καλά το μωράκι και εγώ.

Ευχαριστώ απεριόριστα για το ενδιαφέρον και τα άπειρα μηνύματα αγάπες μου, είμαι πολύ κουρασμένη και αποδιοργανωμένη και δεν είμαι σε θέση για περισσότερα αυτή τη στιγμή. Όταν νιώσω καλύτερα θα επανέλθω.

Θα παρακαλούσα τους δημοσιογράφους  να δείξουν κατανόηση και να σταματήσουν να παίρνουν ασταμάτητα τηλέφωνα/στέλνουν μηνύματα στον Δημήτρη και εμένα, δε θα θέλαμε να βγούμε σε κάποιο κανάλι, ούτε να κάνουμε κάποια σχετική δήλωση»,

Τούνη

Από τη μεριά του, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου δεν κρατήθηκε και έκανε την πρώτη ανάρτηση με το νεογέννητο, κρατώντας τα πόδια του. «Σας ευχαριστούμε για τις ευχές σας και τα μηνύματα σας. Η μαμά μας είναι super δυνατή», έγραψε στο στορι.

Τούνη

Η Κατερίνα Καινούργιου, στενή φίλη και των δύο, ευχήθηκε μέσα από την εκπομπή της στο ζευγάρι.

* Πηγή φωτογραφίας: Instagram/Τούνη

Διαβάστε ακόμη στο intronews.gr:

Εξέπληξε τους πάντες η Ιωάννα Μαλέσκου: Η ανάρτησή της με φουσκωμένη κοιλιά

Στον δρόμο που χάραξε ο Μπισμπίκης η Πάολα: Προανήγγειλε τιμωρία του κέντρου που τραγουδάει ο Πλεύρης (vid)

Harry σταμάτα πια να μιλάς: Στη νέα του συνέντευξη «ξεφτίλισε» την Camilla, επιτέθηκε στον πατέρα του, αλλά «δεν θα αφήσω τον βασιλικό τίτλο»