Στη Σκιάθο έφτασε ο Γιώργος Αγγελόπουλος και τον κουμπάρο του, για την κηδεία της μητέρας του. Υπενθυμίζεται πως η Ράνια Αγγελοπούλου έφυγε από τη ζωή μία ημέρα μετά τον γάμο του γιου του. 

Στο λιμάνι της Σκιάθου τον περίμεναν οι συγγενείς και φίλοι του, όπως και η σύζυγός του, Δήμητρα Βαμβακούση, η οποία έφτασε αεροπορικώς στο νησί.

Συντετριμμένος ο Γιώργος Αγγελόπουλος συνόδευσε τη σορό της μητέρας του στην εκκλησία της Παναγίας της Λημνιάς, όπου θα τελεστεί και η κηδεία. 

Η μητέρα του Γιώργο Αγγελόπουλου έδινε μάχη για μήνες, ωστόσο η κατάσταση της υγείας επιβαρύνθηκε την Πέμπτη, με αποτέλεσμα να μπει στην εντατική. Η κατάσταση ήταν σοβαρή και μη αναστρέψιμη, εξού και ο Γιώργος Αγγελόπουλος ήταν έτοιμος για κάθε ενδεχόμενο, ακόμα και την ημέρα του γάμου του. 

Την ανακοίνωση του θανάτου της έκανε ο ίδιος ο Γιώργος Αγγελόπουλος με ένα story στο Instagram του.

«Μάνα μου. Όπως τόσα χρόνια, έτσι και φέτος πάλεψες κυριολεκτικά με τον θάνατο άλλους εννιά μήνες. Μόνο εσύ ξέρεις πώς έφτασες ως εδώ. Αφού μας ευχήθηκες κι είδες ότι έγινε ο γάμος μας, τότε ηρέμησες. Σήμερα μου είπανε πως έφυγες. Δεν έφυγες, γιατί θα σε φέρω πάντα μαζί μου. Σε ευχαριστώ που είμαι γιος σου. Καλό παράδεισο μάνα μου».