Ο Βασίλης Καρράς είχε πλήρη γνώση της κατάστασης της υγείας του όπως φαίνεται από όσα αποκάλυψε μιλώντας στο MEGA ο πρόεδρος της Κοινότητας Κοκκινοχωρίου στην Καβάλα, όπου και θα ταφεί σήμερα ο δημοφιλής λαϊκός τραγουδιστής.

Ο κ. Χρήστος Διαμαντίδης αναφέρθηκε σε μια πρόσφατη τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον Βασίλη Καρρά, ενώ μίλησε για τον χαρακτήρα του και την προθυμία του να βοηθά κόσμο χωρίς να θέλει να γίνεται γνωστό το παραμικρό.

«Είναι μια πολύ δύσκολη μέρα για το χωριό μας, μας λείπει ένας συγχωριανός μας που έδωσε τα πάντα για το χωριό, δούλευε πολύ σκληρά για να κάνει το χωριό μας πιο όμορφο από ό,τι ήταν και καθημερινά είχε να προσφέρει ερχόμενος από Θεσσαλονίκη. Ο Καρράς ήταν ένας άνθρωπος που ενδιαφερόταν πάντα για τον κόσμο. Ποτέ δεν ήθελε να ξέρει κανείς ότι προσέφερε, όποιος είχε πρόβλημα ή υγείας ή να σπουδάσει ή ό,τι άλλο, ήταν παρών», είπε στην εκπομπή του MEGA «Κοινωνία Ώρα Mega» ο κ. Διαμαντίδης και συνέχισε:

«Με είχε πάρει τηλέφωνο πρόσφατα και μου είπε να ετοιμάσω το νεκροταφείο και τον δρόμο μέχρι εκεί. Είναι κάτι που το θυμάμαι και το “βλέπω μπροστά μου”. Ήξερε ότι θα φύγει. Είχε σχέδια για το τι θα φτιάξουμε στο χωριό όταν τον είδα πριν από 20 μέρες. Έχει κάνει πολλά πεζοδρόμια με φωτισμό, δεντροφύτευση, πλατεία, δρόμους αγροτικούς και άλλα πράγματα που δεν ξέρω αν πρέπει να τα αναφέρω. Αν δεν ήταν ο Βασίλης μας δεν θα ήξερε κανείς το χωριό μας. Έχουμε κάνει ό,τι καλύτερο για εκείνον όπως το ζήτησε. Πιστεύω θα “βουλιάξει” το χωριό μας σήμερα», συμπλήρωσε ο κ. Διαμαντίδης πριν καταλήξει:

«Τον γνώρισα το 1977 που ήρθε με τη γυναίκα του. Θυμάμαι ένα παλικάρι πάμπτωχο. Πήγαινα από το χωριό μου στη Δράμα με το τρακτέρ για να ακούσω Βασίλη Καρρά. Ήθελε να κάνει κάποια πράγματα να κάνει που δεν μπορώ να τα αναφέρω. Η γυναίκα του Χριστίνα είναι πολύ καλός άνθρωπος, μας αγάπησε πολύ».