Η Ιωάννα Μπέλλα μίλησε στη Σάσα Σταμάτη και στο “Secret” της εφημερίδας «Παραπολιτικά», για τη ζωή της στο Λος Άντζελες και για τα προσωπικά της. Ακόμα αναφέρθηκε στις αισθητικές παρεμβάσεις που έχει κάνει, για τις οποίες έχει σχολιαστεί αρκετά αρνητικά. Το μοντέλο απαντά ότι θα κάνει ό,τι θέλει χωρίς να δώσει σε κανέναν λογαριασμό.

«Λόγω του κορονοϊού αναγκάστηκα να μείνω Ντουμπάι και τώρα που τα πράγματα είναι ανοιχτά μπόρεσα και είμαι στο L.A.», είπε η Ιωάννα Μπέλλα. «Είμαι μόνη μου, δεν υπάρχει τίποτα στη ζωή μου. Και να σου πω την αλήθεια, είναι επιλογή μου, γιατί έχω αποφασίσει να κάνω focus στα επαγγελματικά, αφού θα ξεκινήσω και κάτι καινούργιο εκτός από το modelling και θέλω να βάλω όλη την ενέργειά μου εκεί».

Μάλιστα έχει αποκλείσει το ενδεχόμενο να ξεκινήσει μια οικογένεια προς το παρόν. «Δεν είμαι έτοιμη ακόμη, γιατί κάνω focus στη δουλειά μου. Όταν κάνω τη δική μου οικογένεια, θέλω να είμαι κοντά στο παιδί μου και να έχω ολοκληρωθεί επαγγελματικά όπως φαντάζομαι εγώ».

Ακόμα, μίλησε για το νέο της επιχειρηματικό βήμα. «Θα δημιουργήσω μια σειρά κοσμημάτων για γνωστή εταιρεία που εδρεύει στο Μονακό και θα κάνω την καμπάνια στο L.A. τον Οκτώβριο».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ioanna Bella (@bella_ioanna)