Η Khloe Kardashian είπε σε μια νέα συνέντευξη ότι υπάρχει μια φήμη, η οποία την θέλει να έχει κάνει πολλές πλαστικές προσώπου. Αυτή την φήμη την βρίσκει άκρως προσβλητική, γιατί όπως υποστηρίζει έχει κάνει πλαστική μόνο στη μύτη. «Με ενοχλούσε όταν οι άνθρωποι έλεγαν ότι έχω κάνει 12 πλαστικές προσώπου», είπε στο podcast της Amanda Hirsch “Not Skinny But Not Fat” την Τρίτη.

Η 37χρονη δεν μπορούσε να καταλάβει ποιος ξεκίνησε η φήμη, επιμένοντας για άλλη μια φορά ότι έκανε μόνο «μία επέμβαση στη μύτη» – κάπου εδώ γελάμε-. Η Khloe έχει αλλάξει ριζικά από τους πρώτους κύκλους των «Keeping Up with the Kardashians» και πολλές φορές έχει μιλήσει για την ανασφάλεια που ένιωθε δίπλα στις αδερφές της. Ειδικά όταν ο κόσμος άρχισε να την συγκρίνει με τις υπόλοιπες, αποφάσισε ότι έπρεπε να κάνει μια ριζική αλλαγή.

Το κατάφερε με δίαιτα και γυμναστική, αλλά και με ενέσιμα, όπως μπότοξ, που δεν θεωρείται πλαστική για αυτό και συνεχίζει να υποστηρίζει ότι δεν έχει κάνει κάποια αισθητική επέμβαση. Είναι ανούσιο, όμως, να αρνείται ότι έχει αλλάξει σχήμα στο πρόσωπό της από την στιγμή που «βγάζει μάτι». Μπορεί να μην έχει κάνει 12 πλαστικές στο πρόσωπο, αλλά σίγουρα δεν έχει αλλάξει μόνο τη μύτη της. Δεν είναι κακό να το κρύβεις, αν μια αλλαγή σε κάνει να νιώθεις καλύτερα με τον εαυτό σου.

«Δεν με ενόχλησε. Με προσέβαλε. Απλώς δεν μπορούσα να καταλάβω γιατί οι άνθρωποι το σκέφτηκαν αυτό. Έκανα μια επέμβαση στη μύτη που μου αρέσει. Δεν με νοιάζει να πω ψέματα γι’ αυτό» ανέφερε χαρακτηριστικά. Στο παρελθόν μόνο έχει αποκαλύψει ότι έχει κάνει και μπότοξ, αλλά ο οργανισμός της δεν ανταποκρίθηκε καλά σε αυτό.

Πλέον το να κάνεις πλαστικές έχει αποενοχοποιηθεί. Πολλές διάσημες τραγουδίστριες, όπως η Anitta, έχουν μιλήσει ανοιχτά για τις αισθητικές επεμβάσεις που έχουν κάνει. Μέχρι και η Bella Hadid έχει αποκαλύψει ότι «άλλαξε» τη μύτη της – αν και στο παρελθόν το είχε αρνηθεί – και πλέον θεωρείται το μοντέλο με τις πιο τέλειες αναλογίες προσώπου. Μπορεί να μην είναι αποτέλεσμα της φύσης, αλλά δεν ντρέπεται να το κρύψει. Έχουμε δει ακόμα και την Courteney Cox, να παραδέχεται ότι «φαίνεται πολύ περίεργη με τις ενέσεις, λέγοντας ότι έκανε πράγματα στο πρόσωπό της που δεν θα έκανε τώρα».

Γιατί η Khloe δεν θα έπρεπε να κρύβει τις πλαστικές της

Κι αυτό θα έπρεπε να κάνει κάθε άτομο με τόσο μεγάλη επιρροή, καθώς μπορεί η τελειότητά τους να φαντάζει άπιαστη σε κάποιον. Πόσο μάλλον σε κάποιον που δεν νιώθει άνετα με τον εαυτό του. Ως αποτέλεσμα, ειδικά τα νεαρά κορίτσια που έχουν σαν πρότυπα διάσημες με φουσκωμένα χείλη, λεπτές μύτες και τέλειες αναλογίες, μπορεί να αναπτύξουν αρνητική εικόνα για το σώμα τους ή χαμηλή αυτοεκτίμηση. Στην συνέχεια έρχονται οι διατροφικές διαταραχές κι άλλα πολλά προβλήματα.

Μιας και η Khloe έχει περάσει από αυτήν την κατάσταση, ίσως, θα έπρεπε να γίνει πιο «ανοιχτή» με αυτά τα θέματα. Θα μπορούσε να μπει εύκολα στην θέση κάποιου που κατακλύζεται από αψεγάδιαστες εικόνες. Στην τελική δεν μπορεί να κοροϊδέψει κανέναν, μιας και ο κόσμος συνεχίζει να την συγκρίνει όχι μόνο με τις αδερφές της, αλλά και με το πώς ήταν πριν.

Είναι σίγουρα ένας διαρκής αγώνας για εκείνη, να ανταποκριθεί στα στάνταρ που έχει θέσει για τον εαυτό της. Μάλλον το γεγονός ότι η Khloe είναι το outsider της οικογένειας και ίσως η πιο αντιπαθής στο κοινό οφείλεται στο γεγονός ότι «κρατάει» τα περισσότερα για εκείνη – ενώ οι υπόλοιπες τα βγάζουν όλα στη φόρα-, με γνώμονα το όφελός της. Ίσως με το να παραδεχόταν ότι έχει αλλάξει όλα αυτά τα οποία βγάζουν «μάτι», θα έδειχνε ότι είναι πιο ειλικρινής.

Αυτομάτως θα γινόταν πιο προσιτή και «φιλική», κερδίζοντας την εύνοια και την εκτίμηση του κοινού της. Είναι γενναίο το να κάνεις κάτι, το οποίο θα μπορούσε να βοηθήσει τρίτους, ακόμα κι όταν πρόκειται για τόσο προσωπικά θέματα.

Διαβάστε επίσης στο intronews.gr:

Kendall Jenner: Έζησε το δράμα της Kim – Πάλευε να ανέβει τις σκάλες με θεόστενο φόρεμα

Ο Tom Cruise είναι extreme και εκτός ταινιών: Έβαλε ξανά τον James Corden σε αεροπλάνο και…άσπρισε από τον φόβο

Η Zendaya βρίσκεται ανάμεσα στους 100 πιο επιδραστικούς ανθρώπους για το 2022