Ένας ακόμη σταρ της παγκόσμιας μουσικής σκηνής, ο Τζέισον Ντερούλο, έρχεται να προστεθεί στη μακρά πλέον λίστα των διάσημων ανδρών που κατηγορούνται για σεξουαλική παρενόχληση.

Τη μήνυσή της σε δικαστήριο του Λος Άντζελες κατέθεσε η 25χρονη Εμάζα Γκίμπσον, ανερχόμενη τραγουδίστρια, που θα συνεργαζόταν μαζί της.

Στην αγωγή της, η Γκίμπσον κατηγορεί τον 35χρονο ότι αφού της υποσχέθηκε δισκογραφικό συμβόλαιο το 2021, μετά της έκανε ξεκάθαρο ότι έχει έναν ανήθικο όρο, προκειμένου να συνεργαστούν.

«Είμαι σε αυτό το σημείο της ζωής μου αυτή τη στιγμή, που είναι πολύ σπαρακτικό. Έχω άγχος, είμαι τραυματισμένη. Έχω αντιμετωπίσει απάνθρωπες εργασιακές καταστάσεις. Βρίσκομαι σε αυτό το σημείο όπου είμαι πάλι, στο μηδέν και δεν έχω τίποτα» δήλωσε η 25χρονη.

Όπως η ίδια ισχυρίζεται, ο Ντερούλο «ακύρωσε» το δισκογραφικό της συμβόλαιο, όταν εκείνη απέρριψε τις προσκλήσεις του να πάνε για ποτό. Τον κατηγορεί ότι απαιτούσε από εκείνη «σεξ με αντάλλαγμα την επιτυχία».

Τζέισον Ντερούλο: Ο χωρισμός λόγω απιστίας

Την περίοδο, κατά την οποία υποτίθεται ότι συνέβησαν τα παραπάνω, ο Ντερούλο ήταν σε σχέση με την Τζένα Φρουμς, με την οποία μάλιστα, απέκτησαν και έναν γιο στις 8 Μαΐου 2021.

Χώρισαν τον Σεπτέμβριο του 202, μόλις ένα μήνα αφότου ο Ντερούλο πλησίασε την Γκίμπσον, η οποία εκείνη την εποχή είχε ένα συγκρότημα με τις αδελφές της, τους «Ceraadi».

Η Φρουμς κατηγόρησε αργότερα τον Ντερούλο για απιστία περίπου εκείνη την περίοδο και έτσι τα λεγόμενα της 25χρονης αποκτούν βάση αλήθειας.