Έξαλλη είναι ηΤζέιντα Πίνκετ με πρώην συνάδελφο του Γουίλ Σμιθ, ο οποίος ισχυρίζεται ότι είχε πιάσει τον Γουίλ Σμιθ να κάνει πρωκτικό σεξ, στο καμαρίνι με τον με τον ηθοποιό του «The Fresh Prince of Bel Air» Ντουέιν Μάρτιν κατά την διάρκεια του γάμου τους.

Ο Brother Bilaal αναφέρει μεταξύ άλλων, «Άνοιξα την πόρτα του καμαρινιού του Ντουέιν και τον είδα να κάνει πρωκτικό σεξ με τον Γουίλ» είπε. «Υπήρχε ένας καναπές και ο Γουίλ ήταν σκυμμένος σε αυτόν και ο Ντουέιν στεκόταν όρθιος και τον σκότωνε, τον δολοφονούσε – ήταν φόνος εκεί μέσα». Ο ίδιος δεν δίστασε μάλιστα να περάσει και σε πικάντικες λεπτομέρειες σχετικά με το μέγεθος του μορίου του ηθοποιού λέγοντας χαρακτηριστικά ότι έμοιαζε με « το μέγεθος του δαχτύλου του μικρού ποδιού».

Έξαλλός και ο Γουίλ Σμιθ

Εκπρόσωπος του Γουίλ Σμιθ μίλησε στο People και απάντησε για τις φήμες που διαδίδει ο Bilaal,«Αυτή η ιστορία είναι εντελώς κατασκευασμένη και ο ισχυρισμός είναι αναμφισβήτητα ψευδής». Άλλη πηγή από τον στενό κύκλο του Γουίλ Σμιθ και την οικογένειά του αναφέρει ότι «Αντιμετώπιζαν και αγνοούσαν υπονοούμενες και ομοφοβικές φήμες εδώ και χρόνια. Ο Γουίλ και η Τζέιντα είναι ενωμένοι ότι αυτό είναι απλώς άλλο ένα άτομο που προσπαθεί να χρησιμοποιήσει τη φήμη τους για να προχωρήσει. Θα του κάνουν μήνυση».

Τί απαντά στις φήμες η Τζέιντα Πίνκετ

Η Τζέιντα Πίνκετ απαντά σε συνέντευξή της ότι εκείνη και ο Γουίλ Σμιθ θα κινηθούν νομικά. «Επιτρέψτε μου να πω μόνο αυτό», απάντησε η Τζέιντα Πίνκετ στις ερωτήσεις της παρουσιάστριας για τις φήμες περί απιστίας στον γάμο της με τον Γουίλ Σμιθ. «Είναι γελοίο, σωστά; Είναι ανοησία». «Αυτό είναι ένα άτομο που δοκίμασε έναν εκβιασμό, έναν εκβιασμό για χρήματα που δεν λειτούργησε», είπε η ίδια για τον Bilaal.

«Θα κινηθούμε νομικά», είπε. «Επειδή είναι ένα πράγμα να έχεις τη γνώμη σου για κάποιον και άλλο να φτιάχνεις κακόβουλες ιστορίες. Άρα, αυτό είναι εφικτό. Οπότε θα συνεχίσουμε με αυτό». Πρόσθεσε ότι οι ισχυρισμοί αυτοί είναι ψευδείς.

Δείτε τί είπε η Τζέιντα Πίνκετ