«Παραμένει ο άνδρας μου» δήλωσε σε χθεσινή συνέντευξή της η Τζέιντα Πίνκετ και συμπλήρωσε ότι μετξύ τους δεν υπάρχει πόλεμος καθώς παραμένει σύντοφος ζωής ο Γουίλ Σμιθ.

Πηγή από το περιβάλλον των δύο ηθοποιών μίλησε στο Entertainment Tonight και ανέφερε πως τα τρία αδέρφια νιώθουν άσχημα για τη θέση, στην οποία έχει φέρει τον Γουίλ Σμιθ η Τζέιντα Πίνκετ Σμιθ.

«Ξέρουν ότι έχει περάσει πολλά τον τελευταίο καιρό και όλο αυτό δεν βοηθάει», ανέφερε η πηγή, σχετικά με τα πρωτοσέλιδα που έχουν γραφτεί για το ζευγάρι, μετά την κυκλοφορία του βιβλίου της ηθοποιού.

Υπενθυμίζεται άλλωστε, πως η Τζέιντα Πίνκετ Σμιθ αναφέρει στις σελίδες του τα πάντα για την οικογένειά τους, τον γάμο τους, ενώ αποκάλυψε επίσης, πως εκείνη κι ο Γουίλ Σμιθ είναι χωρισμένοι τα τελευταία χρόνια.

«Εύχονται κάποια από τα προσωπικά θέματα της οικογένειας να παραμείνουν ιδιωτικά», αναφέρει η ίδια πηγή, ενώ πρόσθεσε πως ο Γουίλ Σμιθ προσπαθεί να παραμείνει απασχολημένος, κάνοντας παρέα με καλούς του φίλους και τα παιδιά του.

Στη χθεσινή της συνέντευξη ωστόσο η Τζέιντα Πίνκετ Σμιθ δεν βρίσκει κάτι άσχημο στο να μιλάει ανοιχτά για όσα συμβαίνουν στην οικογένειά της.

Όσο για τον Γουίλ Σμιθ; «Προσπαθεί να μην αφήσει κανέναν εξωτερικό θόρυβο να τον επηρεάσει. Ο Γουίλ λατρεύει την Τζέιντα και νιώθει ότι την είχε κοντά του από πάντα και θα την έχει για πάντα. Προσπαθεί να είναι υποστηρικτικός, ενώ παράλληλα φροντίζει τον εαυτό του», εξήγησε η πηγή.

Ο ίδιος ωστόσο, δεν έχει προβεί ακόμα σε καμία δήλωση σχετικά με τις αποκαλύψεις της γυναίκας του.