Σε σχέση φαίνεται να είναι η Jennifer Aniston, αλλά όχι με τον Brad Pitt όπως θα ήθελαν πολλοί από τους θαυμαστές τους. Η γνωστή ηθοποιός λέγεται ότι βγαίνει κρυφά με τον Jon Hamm. Οι δυο τους προσπαθούν να κρατήσουν τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, αλλά τελικά φανερώθηκαν, σύμφωνα με το «Marca».

Ήρθαν πιο κοντά μετά την συμμετοχή του στο «The Morning Show» της Apple TV+, καθώς ο Hamm εντάχθηκε στο καστ για την τρίτη σεζόν. «Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία πως ο John έχει γοητευτεί από τη Jennifer», αναφέρει πηγή από το περιβάλλον της ηθοποιού στο «Women’s Day». Οι δυο τους έχουν ξαναβρεθεί στο παρελθόν αλλά η Aniston δεν ήταν ποτέ ελεύθερη. Αυτή τη φορά δεν είναι το ίδιο σύμφωνα με την ίδια πηγή.

Η τελευταία σχέση της ήταν με τον Justin Theroux, με τον οποίο ήταν παντρεμένη από το 2015 έως το 2017. Στο παρελθόν ήταν παντρεμένη με τον Brad Pitt αλλά και τον Paul Rudd. Από την άλλη ο Hamm ήταν σε σχέση από το 2015 με την Anna Osceola. Aν και οι φήμες τον θέλουν ζευγάρι με την Aniston, ενώ έχουν κυκλοφορήσει και οι πρώτες φωτογραφίες που φαίνονται μαζί, κανείς τους δεν το έχει επιβεβαιώσει. Πάντως είναι η κατάλληλη στιγμή για τους δύο τους, αφού για πρώτη φορά είναι ταυτοχρόνως ελεύθεροι. Ίσως κάπως έτσι μπει και τέλος στο κόλλημα του κοινού που την θέλει συνεχώς μαζί με τον Brad Pitt.

Διαβάστε επίσης στο intronews.gr:

Sylvester Stallone: Από κει που του χρωστούσε, ζητάει και τον γάιδαρο η πρώην γυναίκα του

Κατερίνα Λιόλιου: «Μάγεψε» του followers της με τις φωτογραφίες της

Επιτέλους: Ο Μαύρικιος Μαυρικίου «έσκασε» στην εκκλησία με το κρου και παντρεύτηκε με την Ιλάειρα Ζήση