Είναι συναρπαστικό να διαβάζεις τις συνεντεύξεις της Jennifer Aniston. Έχουν τόσο ενδιαφέρον κάθε φορά. Ίσως και γιατί η διάσημη ηθοποιός του Χόλιγουντ τα λέει πάντα έξω απ΄τα δόντια και δεν κρύβει πράγματα από το κοινό της. Εδώ βγήκε στη φόρα το κέρατο που δέχθηκε από τον Brad Pitt κάποτε, τι μπορεί να την τρομάξει από τη δημοσιότητα πλέον;

Η Aniston παραχώρησε ακόμα μία τέτοια συνέντευξη στο περιοδικό Allure, στο εξώφυλλο του οποίου εμφανίστηκε μισόγυμνη, με τις θηλές της να καλύπτονται από ένα μικροσκοπικό σουτιέν Chanel. Μίλησε τόσο για τον αγώνα της τεκνοποίησης, ένα θέμα που συνοδεύει το όνομά της σε χιλιάδες δημοσιεύματα, αλλά και για το αν αποτέλεσε λόγος να χωρίσει με τον Pitt.

Η 53χρονη παραδέχτηκε πως σε νεαρότερη ηλικία προσπάθησε με εξωσωματική γονιμοποίηση,  πίνοντας  μέχρι και «κινέζικο τσάι» σε μια απέλπιδα προσπάθεια να συλλάβει. Τώρα, το πλοίο έχει σαλπάρει όπως λέει η ίδια, κάτι που έχει αποδεχτεί πλήρως.

Jennifer Aniston

Κατέρριψε όλες τις φήμες που ήθελαν ο Brad Pitt να τη χωρίζει επειδή «δεν ήθελε εκείνη παιδί», τονίζοντας πως ήταν τόσες πολλές και πιεστικές που έκαναν τη μάχη της υπογονιμότητας ακόμα πιο δύσκολη και πως πλέον δεν έχει λόγο να πει ψέμματα. «Προσπαθούσα να μείνω έγκυος. Ήταν ένας δύσκολος δρόμος για μένα».

Η Aniston πρόσθεσε επίσης πως θα ήθελε να υπήρχε κάποιος που να της είχε πει να παγώσει τα ωάριά της όταν ήταν μικρότερη. «Θα έδινα οτιδήποτε αν κάποιος τότε μου έλεγε: «Πάγωσε τα ωάρια σου. Κάνε αυτή τη χάρη στον εαυτό σου». Απλά δεν σου περνάει από το μυαλό».

Διαβάστε ακόμη: Emily Ratajkowski και Julia Fox εξακολουθούν να στηρίζουν την Amber Heard: «Είναι άθλιο που την παρουσίασαν ως μια υστερική»

Συνεχίζοντας με τη συνέντευξη, δήλωσε πως πέρασε δέκα χρόνια πρωταγωνιστώντας στη σειρά Friends, κάτι που την έκανε να είναι περισσότερο συγκεντρωμένη στην καριέρα της παρά να σκεφτεί το γεγονός ότι ο μελλοντικός της εαυτός μπορεί μια μέρα να θέλει να ηρεμήσει και να κάνει παιδιά.

Για το αν την ενδιαφέρει η γνώμη του κόσμου, είπε δεν σκέφτεται τι λένε για εκείνη. «Πέρασα πολύ δύσκολα και, δεν θα είχα γίνει ποτέ αυτή που είμαι σήμερα. Γι’ αυτό έχω τόση ευγνωμοσύνη για όλα αυτά που έχω καταφέρει. Διαφορετικά, θα είχα μείνει ένα φοβισμένο, νευρικό και αβέβαιο άτομο».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Allure Magazine (@allure)

Jennifer Aniston: Θα γράψει βιβλίο για να πει όλη την αλήθεια

Μάλιστα, άφησε να εννοηθεί πως σκοπεύει να γράψει βιβλίο για αυτούς τους μακροχρόνιους αγώνες της με τη στειρότητα, κάτι που επέλεξε να κρατήσει κρυφό από τον κόσμο για χρόνια προκειμένου να προστατεύσει τον εαυτό της και την ιστορία της.

«Έχω περάσει τόσα χρόνια προστατεύοντας την ιστορία μου για την εξωσωματική γονιμοποίηση.  Ο κόσμος δημιουργεί αφηγήσεις που δεν είναι αληθινές, οπότε θα γράψω την αλήθεια. Νιώθω σαν να βγαίνω από τη χειμερία νάρκη. Δεν έχω τίποτα να κρύψω».

Οι δηλώσεις της Aniston για την υπογονιμότητα έρχονται 17 χρόνια αφότου χώρισε μετά τον Brad Pitt, μετά από πέντε χρόνια γάμου, κατά τη διάρκεια των οποίων αντιμετώπισε ένα μπαράζ δημοσιευμάτων για το γιατί το ζευγάρι δεν είχε κάνει παιδιά.

Η πρωταγωνίστρια του Morning Show, που προβάλλεται στο Apple Tv, είχε προηγουμένως αναφερθεί στις εικασίες, χαρακτηρίζοντάς τες κακές και βλαβερές, λέγοντας στο Hollywood Reporter το 2021, ότι είχε περάσει χρόνια παίρνοντας τις φήμες και τα κουτσομπολιά «προσωπικά».

Εκείνη την εποχή, η Jennifer άφησε να εννοηθεί ότι είχε παλέψει με τη στειρότητα, αλλά δεν είχε δώσει περαιτέρω λεπτομέρειες.

Τέλος, η απολαυστική Jennifer Aniston αναφέρθηκε και στο Χόλιγουντ, λέγοντας ότι αισθάνεται σαν να μην υπάρχουν πια πραγματικοί «αστέρες του κινηματογράφου» και πως η βιομηχανία δεν έχει πια το ίδιο είδος διασκέδασης, όπως συνέβαινε παλιά.