H Jennifer Aniston, παρά το γεγονός ότι έχει ακούσει τα εξ αμάξης από τα media, κυρίως σε ό,τι αφορά τη μητρότητα, ήταν πάντα ευγενική στις απαντήσεις που έδινε στις συνεντεύξεις. Είναι ιδιαίτερα αγαπητή στον κόσμο, πράγμα που έχει χτίσει γερά στα τόσα χρόνια της καριέρα της. Ωστόσο, η τελευταία της συνέντευξη, δεν ήταν από τις καλύτερες που έχει δώσει.

https://www.intronews.gr/4531-2

Η 52χρονη ηθοποιός εμφανίστηκε μαζί με την  Reese Witherspoon στο BBC, για λογαριασμό της σειράς Morning Show. Από την αρχή, φαινόταν πως η Aniston δεν ήθελε και πολύ να βρίσκεται σε αυτό το τηλεοπτικό παράθυρο, καθώς ήταν συνοφρυωμένη και αφηρημένη στις ερωτήσεις.

Μάλιστα, όταν ο ο παρουσιαστής Jermaine Jenas σχολιάζει, απευθυνόμενος στη Witherspoon: «Reese, πρέπει να είμαι ειλικρινής μαζί σου, η Jennifer θα έλεγα ότι μου έδωσε την εντύπωση πως δεν είναι και πολύ πρωινός τύπος». Τότε, η Jennifer σπεύδει να τον διακόψει με χιουμοριστική διάθεση: «Αυτή την εντύπωση σου έδωσα;». «Ε, κάπως», απαντά εκείνος. Η Jennifer προσθέτει: «Έκανα καλή συμφωνία;».

Προφανώς η αντίδραση του παρουσιαστή ήταν να γελάσει νευρικά σε αυτή την αμήχανη ατμόσφαιρα, μέχρι που η συμπρωταγωνίστρια της πήρε τα ηνία λέγοντας: «Εγώ σίγουρα είμαι πρωινός τύπος. Η Jen και εγώ το συζητάμε συνέχεια. Εγώ είμαι πρωινός τύπος και εκείνη περισσότερο βραδινός. Έτσι, τα βρίσκουμε γιατί εγώ γυρίζω τις πρωινές σκηνές και μέχρι τις τέσσερις το απόγευμα το έχω κάψει. Και μετά αναλαμβάνει η Jen, γύρω στις 11-12 το μεσημέρι, και κάνει τις βραδινές σκηνές γιατί εγώ ούτε που μπορώ να σκεφτώ καθαρά μετά τις 4 το απόγευμα».

https://www.intronews.gr/4883-2-jennifer-lawrence-egkyos-sto-proto-tis-paidi

Φωτογραφία: Getty