Όλα ξεκίνησαν στο επικότερο reunion που έγινε ποτέ στην αμερικάνικη τηλεόραση. Οι πρωταγωνιστές των Friends βρέθηκαν ξανά στα παλιά τους λημέρια για ένα σπέσιαλ επεισόδιο, το οποίο προβλήθηκε στο HBO Max τον περασμένο Μάιο. Σε αυτό ειπώθηκαν πολλά που δεν θα μπορούσαμε να γνωρίζουμε, όπως και το ότι ο Ross ήταν ερωτευμένος με την Rachel τόσο στη σειρά, όσο και στην πραγματική ζωή.

Έκτοτε, το ένα δημοσίευμα μετά το άλλο έκανε λόγο για σχέση της Jennifer Aniston και του David Schwimmer, γιατί προφανώς ήταν το αγαπημένο θέμα όλων. Και εδώ που τα λέμε, μια ενδεχόμενη σχέση μεταξύ τους, θα πουλούσε τρελά. Ωστόσο, τα πράγματα δεν είναι καθόλου έτσι, με την ηθοποιό να βάζει τα πράγματα στη θέση τους.

Αναφερόμενη στο ET για τον 54χρονο Schwimmer είπε χαρακτηριστικά: «Ήταν περίεργο. Δεν μπορούσα να το πιστέψω. Αλήθεια τώρα; Μα, αυτός είναι αδερφός μου». Πρόσθεσε, βέβαια, πως καταλαβαίνει απόλυτα τον λόγο που υπήρξαν αυτές οι φήμες: «Απλά όλο αυτό σου δείχνει ότι ο κόσμος έχει μια ελπίδα για τις φαντασιώσεις, για τα όνειρα που γίνονται πραγματικότητα».

Οι εκπρόσωποι τόσο της Aniston όσο και του Schwimmer έχουν διαψεύσει στο παρελθόν τις φήμες για σχέση μεταξύ τους, αφότου επιβεβαίωσαν και οι δύο συμπρωταγωνιστές πως υπήρξε έλξη μεταξύ τους. «Την πρώτη σεζόν, είχα ερωτευτεί τρελά την Jen», είχε δηλώσει ο ηθοποιός, με την ίδια να απαντάει πως ήταν αμοιβαίο.

«Κάποια στιγμή, και οι δύο αισθανόμασταν έλξη ο ένας τον άλλον», συνέχισε ο Σουίμερ. «Αλλά ήταν σαν να περνούν δύο πλοία δίπλα δίπλα, γιατί ο ένας από εμάς ήταν πάντα σε σχέση. Και δεν ξεπεράσαμε ποτέ αυτό το όριο. Το σεβαστήκαμε» κατέληξε.

Είναι γεγονός, πάντως, πως η Jennifer Aniston είναι αγαπημένο θέμα των media, μιας και πρέπει οπωσδήποτε να είναι με κάποιον, χωρίς να ξεπερνάει φυσικά το βασικό ερώτημα που ταλανίζει τους πάντες, πότε θα γίνει μάνα δηλαδή.